Kehopositiivinen personal training

Personal training

Minulla on ilo kertoa, että tästä päivästä eteenpäin alan tekemään jälleen töitä henkilökohtaisen valmennuksen parissa. Nimitän itseäni kehopositiivisen otteen omaavaksi personal traineriksi, kenen kanssa yhdenkään ihmisen ei tarvitse pelätä tulevansa nöyryytetyksi tai arvostelluksi.

Minä autan, en arvostele.

Joten, jos sinulla on hakusessa asiantunteva PT, jonka kanssa lähteä ottamaan ensiaskelia suuntaan, johon itse haluat kulkea, mutta jokin asia on pidätellyt sinua, ei hätää! Yhdessä raivaamme esteet tieltäsi.

Minä en aseta/määritä tavoitteita puolestasi. Haitpa sitten pidempiaikaista tukea elämänlaatusi kohentamiseen tai haluat oppia liikunnan iloa, asiat saadaan eteenpäin!

Missä?

Valmennan pääasiassa Lahden seudulla, mutta tapauskohtaisesti valmennus onnistuu myös pääkaupunkiseudulla! PK-seudulla kuntosalin käyttö katsotaan aina tapauskohtaisesti. Lahden seudulla käytän Lotilan koulun kuntosalitilaa, joka on idyllinen ja rauhallinen kuntosali. Se on myös ilmainen, joten sinulla ei mene kanssani penniäkään kuntosalimaksuihin!

Tarjoan sinulle avaimen kohti uutta, otatko sen vastaan?

Koulutukseni:

Olen koulutukseltani urheiluhieroja, fysioterapeutti sekä auktorisoitu personal trainer ( https://apt-personaltrainer.fi/ )

Hinnasto (hinnat sisältävät ALV:in):

! Huomaa lopussa maaliskuun starttikampanjan alet!

Yksittäinen 1×50 min tapaaminen = 75e

Personal training paketit:

HUOM! Kaikki paketit sisältävät yhden ilmaisen 45 minuutin tutustumiskerran!

ENSIASKEL 10 – 10x50min tapaamiset – 699e – Kertahinta 69,9e

 • Ensiaskel on nimensä mukaisesti paketti, jolla otamme yhdessä ne usein vaikeimmat, ensimmäiset askeleet kohti kestävää hyvinvointia.
  Ensiaskelissa lähdetään liikkeellä perusasioista. Opetellaan pienin askelin esimerkiksi perustekniikoita salilla, lenkkipolulla, mietitään hieman päivä/viikkorytmejä sekä ravintoasioita halutessasi.

Ensiaskelilla saadaan potkuri käyntiin.

TÄYDESSÄ VAUHDISSA 20 – 20x50min tapaamiset  – 1350e, Kertahinta 67,5e

 • Täydessä vauhdissa-paketilla päästään tilanteeseen, jossa askel alkaa olla jo kiihtyvätahtinen ja alat nousta hyvinvoinnissasi tasolle, jonka luulit jo olevan hukattu. Tällä paketilla pääset oman toiveesi/tavoitteesi kanssa pisteeseen, että sinulla ei ole jatkuvasti olo, että homma meinaa levitä käsiin.
 • Syvennämme ja monipuolistamme myös harjoittelua. Punaisena lankana tietenkin se, että homma pysyy sinulle mielekkäänä.

KESTOASKEL 30 – 30x50min tapaamiset – 1950e, Kertahinta 65e

 • Kestoaskel on paketti, jossa yhteiskertojen määrä takaa sen, että lopussa seisot omilla jaloillasi ja uudet taidot, jotka olet oppinut, ovat vaihtuneet toistojen ansiosta rutiineiksi. Ja muun muassa rutiinit lopulta tekevät meistä sen, mitä olemme.
 • Olipa tavoitteesi/toiveesi mikä tahansa liikunnan/hyvinvoinnin suhteen, kestoaskeleella asiat saadaan automatisoitua niin, että sinulle jää kapasiteettia huomattavasti enemmän kaikkeen muuhunkin!

SYVÄÄN PÄÄTYYN 50– 50x50min tapaamiset – 3000e, kertahinta 60e

 • Syvä pääty on suurin valmennuskokonaisuuteni. Syvä pääty on sinulle, joka tiedät, että parempi mennä saman tien koko vuosi yksissä tuumin eteenpäin. Se on usein myös viisas valinta. Paketin 50 tapaamiskertaa varmistavat sen, että työskentelemme yhdessä pitkään ja hartaasti ja mitään ei jätetä sattuman varaan.

Syvässä päädyssä suljemme takaportin entiseen pysyvästi.

HUOM! MAALISKUUN AJAN STARTTIKAMPPIKSESSA ISOT ALENNUKSET!

PS. Kaikki valmennukset saatavissa myös etävalmennuksina, kysy niin muokkaan juuri sinulle sopivan etäkokonaisuuden!

💥Alennukset💥:
10x paketista -> – 5%
20x paketista -> – 10%
30x paketista -> -15%
50x paketista -> -20%

Laskutus

 • 10x paketin voi jakaa MAX KAHTEEN ERÄÄN ilman korkoa. Kahdessa erässä kuukausierä 349,5e. Eli joko kertamaksu, tai osamaksulla kahteen erään.
 • 20x paketin voi jakaa MAX NELJÄÄN ERÄÄN, Jos jakaa neljään erään, kuukausierä 337,5e. Eli joko kertamaksu, tai jako 2-4 kuukausierään.
 • 30x paketin voi jakaa MAX KUUTEEN ERÄÄN, kuudessa erässä kuukausierä 325e. Eli joko kertamaksu tai jako 2-6 erään.
 • 50x paketin voi jakaa MAX KAHDEKSAAN ERÄÄN, kahdeksassa erässä kuukausierä 375e , Eli joko kertamaksu tai jako 2-8 erään.

Jos et löytänyt itsellesi sopivaa pakettia tai sinulla jäi lisäkysyttävää,  ota yhteys minuun niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus toiveidesi mukaan!

Yhteydenotto:

Sähköposti: sielunisilminblog@gmail.com

Tai suoraan somen kautta yksityisviestillä:

Instagram: @veli.koo  www.instagram.com/veli.koo

TAI

Facebook:

www.facebook.com/velikblogger tai www.facebook.com/sielunisilmin

 

Esittelyni