Vahvaksi-verkkovalmennus

199,00

Valmennus alkaa maanantaina 18.5 ja kestää kuusi viikkoa.

Koska ajat kovat kovat, tarjoamme kyseisen todella laajan valmennuskokonaisuuden poikkeusolohintaan 149€! ( Normaalihinta 199e).

 

Tarjoushinta voimassa AJALLA

6.5.-16.5 !

 

Valmennuksen toimintaympäristönä tulee toimimaan suljettu Facebook-ryhmä, johon lähetämme kutsulinkin kaikille valmennukseen osallistuville!

 

Viikkojemme teemat ( Tuomon osuus + Mimmun osuus )

1. Kehon yleisliikkuvuus + alkukartoitus ja kiitollisuus
2. Syvät keskivartalon tukilihakset + tässä hetkessä eläminen
3. Selkähaasteiden selätys + omat arvot
4. Polvihaasteet historiaan + sitoutuminen arvojen mukaiseen elämään
5. Niska- hartiaseutu + havainnoiva minä ja mielen kontrollin heikentäminen
6. Fascia eli lihasten sidekudoskalvot  + hyväksyntä

 

Mitä Vahvaksi-valmennus sisältää?

Kuuden viikon ajan joka viikko VÄHINTÄÄN kaksi 60-90min valmentajan videovalmennustapaamista (Mimmun osio, Tuomon osio)
Kotiin soveltuvia kirjallisia treeniohjelmia eri teemoihin liittyen.
Aktiivista kanssakäyntiä ja kysymyksiin vastailua pitkin viikkoja.
Valmennuksen materiaalit käytettävissä kaksi viikkoa valmennuksen jälkeen 12.7 saakka!

Kuljemme yhteistä matkaamme siis jatkuvasti vierellänne!

 

 

HUOM! JOS sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit ostaa valmennuksen myös Mimmun sivuilta (enemmän maksuvaihtoehtoja!)

Kuvaus

Toivoisitko saavuttavasi vahvemman ja toimintakykyisemmän kehon? Haluaisitko paremman itsetuntemuksen ja sitä kautta onnellisemman elämän? Haasteenasi voivat olla esimerkiksi keskivartalon tuen puutteet, niska-hartiaseudun haasteet tai selkäkivut. Ongelmana voi olla myös, ettei motivaatiota liikkumiseen ole löytynyt, vaikka selkä kipuilee tai polvi reistailee?

Valmennuksessamme saat täsmäapua kehosi ongelmakohtiin sekä löydät lempeä liikkeen ja avun jumiseen kehoon. Tämän lisäksi opit myös hyväksynnän ja omien arvojesi kautta motivaatiosta, pääset harjoitusten kautta vahvistamaan suhdetta itseesi ja kehittämään tietoisuustaitojasi.

VAHVAKSI -verkkovalmennuksen avulla kohti tasapainoista hyvinvointia

Mitä vahvuus tarkoittaa meille? Meille vahvuutta on se, että tarpeen tullen on rohkeutta ojentaa käsi pystyyn avun tarpeen merkiksi. Vahvuus ei ole yksin taistelua. Vahvuutta on etsiä, löytää ja ottaa vastaan tukea ja apua, jonka siivin uudet pienet askeleet muuttuvat vähä kerrassaan yhä varmemmiksi ja kestävimmiksi. Omannäköisemme vahvuus asuu meissä kaikissa ja me autamme sinua löytämään omasi!

Tämä valmennus on sinulle, joka kaipaat ammattilaista rinnallesi opastamaan paitsi fyysisten haasteiden kanssa, mutta ohjaamaan myös psyykkisen kasvun tiellä. Ehkä olet jo kokeillut erilaisia valmennuksia, mutta et ole saavuttanut sellaisia tuloksia kuin olet toivonut? Ehkä olet tilanteessa, johon kaipaat ammattilaisen näkemystä ja apua, mutta arvosi eivät ole kohdanneet tarjolla olevien valmennusten kanssa?

Vahvaksi – valmennus on kahden liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisen yhteistyön tulos. Me koimme, ettei valmennuskentästä löytynyt vielä sellaista pakettia, joka yhdistäisi fyysisen ja psyykkisen puolen kehopositiivisesta näkökulmasta, josta me asioita katsomme. Me olemme molemmat todistaneet työssämme sitä vaativuutta ja ulkonäkökeskeisyyttä, joka yhteiskunnassamme vallitsee.

Olemme paitsi asiakastyössä, myös henkilökohtaisesti törmänneet siihen, millaista on, kun kehoa ei arvosteta sen toimivuuden vaan ulkonäön perusteella. Olemme nähneet myös sen, kuinka mielemme estää meitä tekemästä ja saavuttamasta asioita, joita haluamme, pelon, häpeän tai syyllisyyden tunteiden takia.

Me lähdemme valmennuksessa siitä lähtökohdasta, ettei kenenkään tarvitse hävetä tämän hetken tilannettaan; me autamme, emme arvostele.

Asiakaskokemuksia:

”Tuomo on valmentajana sensitiivinen ja hauska. Odotin kiusallisia hetkiä ja epäonnistumisen kokemuksia, vähän häpeääkin, mutta mitään sellaista ei tullutkaan! Oloni on ollut joka treenissä rento ja voimaantunut.” – Nainen 32v

”Isoimpana haasteenani ennen valmennusta minulla varmasti oli itsekunnioituksen ja -arvostuksen puute. Mimmun psyykkisessä valmennuksessa asioita katsottiin täysin eri kantilta, kuin mihin olin aiemmin tottunut. Arvostus itseäni kohtaan nousi todella paljon. Ilman valmennusta en varmasti olisi ikinä sanonut ääneen, että haluan vaihtaa työtehtäviä, saati sitä, että olisin hyvä niissä tehtävissä. Mimmu kohtaa sut, ihan just sellasena kun oot, aidosti kiinnostuneena. Ihan mahtavaa, voin suositella!”  – Nainen 38v.

Vahvaksi-valmennuksen ammattilaiset

Tuomo:

”Nimitän itseäni kehopositiivisen otteen omaavaksi personal traineriksi, kenen kanssa yhdenkään ihmisen ei tarvitse pelätä tulevansa nöyryytetyksi tai arvostelluksi. Minä en aseta/määritä tavoitteita puolestasi. Haitpa sitten pidempiaikaista tukea elämänlaatusi kohentamiseen tai haluat oppia liikunnan iloa, asiat saadaan eteenpäin!
Olen koulutukseltani urheiluhieroja, fysioterapeutti sekä auktorisoitu personal trainer ( https://apt-personaltrainer.fi/ )

Valmennusfilosofiaani kuuluvat erittäin vahva asiakaslähtöisyys, kehon toiminnallisuuteen keskittyminen ulkonäön sijasta sekä kehopositiiviset arvot. Koulutettuna fysioterapeuttina erikoisalaani ovat tukilihaksiston haasteiden löytäminen ja kehittäminen, liikkuvuusharjoittelu sekä vammojen ehkäisy.

Kokemusasiantuntijuutta minulla löytyy muun muassa kehon uupumistilan kuntoutukseen, koska olen itse käynyt kyseisen prosessin läpi vuosina 2016-2018. Ammennan mielelläni kaiken mahdollisen tiedon eteenpäin, jonka koin itse hyödylliseksi uupumustilasta takaisin jaloilleni noustessani!”

Mimmu:

”Minä olen ammatiltani Hyvinvointivalmentaja, Personal trainer, Psyykkinen valmentaja ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Olen myös XXL-Dance -konseptin kehittäjä ja hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjä. Olen toiminut alalla kymmenen vuotta ja valmentanut vuodesta 2015 asti. Minulle tärkeitä arvoja valmennustyössä on ihmisten kohtaaminen ja aito halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Asiakas ei koskaan ole minun projektini, vaan minä toimin asiakkaan tukena ja pyrin ammattitaidollani auttamaan häntä muutosmatkallaan.

Viimeisen vuoden aikana olen keskittynyt valmennuspuolella pelkästään psyykkisen valmennuksen asiakkaisiin, sillä koen, että omat vahvuuteni löytyvät siltä puolelta. Olen käynyt läpi itse monenlaisia haasteita oman fyysisen terveyteni ja kehoni kanssa sekä joutunut tai päässyt kehittämään itseäni myös psyykkisesti mm. uupumisen ja masennuksen jäljiltä.

Minulle tasapaino ei tarkoita sitä, että kaikki asiat olisivat jatkuvasti balanssissa, vaan sitä että meillä on kykyä hyväksyä muuttuvat tilanteet ja sellaista psykologista joustavuutta, jotta kykenemme elämään meille merkityksellistä elämää muuttuvista tilanteista huolimatta.”

Kun lähdet mukaan ja jos et tunne saaneesi valmennukseltamme sitä mitä lupasimme, palautamme rahat sinulle täysimääräisenä takaisin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vahvaksi-verkkovalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haluat ilmaisvinkkejä bloggaamiseen?

Minulla on tarjota sinulle SEITSEMÄN tärkeintä vinkkiä bloggaamiseen!

Nämä vinkit ovat täysin maksuttomia, eli ilmaisia lounaita on olemassa!

Tilaa seitsemän bloggausvinkin uutiskirje itsellesi kirjoittamalla sähköpostisi tähän.