malelifestyle

Miten käyttäytyy rakastunut mies? Tässä kahdeksan merkkiä!

Tervehdys!

Ilo kirjoitella blogia pitkästä aikaa! Tällä kertaa sukelletaan jälleen rakkauden pelikentälle. Vaikka maailman tilanne on mitä on, nämä asiat ovat alati läsnä, koska ne kuuluvat ihmisyyteen.

Kirjoitin joskus tekstin ”Seitsemän varmaa merkkiä mistä tiedät, että mies on kiinnostunut?”. Tämä juuri lukemasi teksti on kyseiselle tekstille jatko-osa. Tässä tekstissä kerron, miten minun mielestäni miehestä näkyy se, että hän on edennyt pikku kiinnostusvaiheesta ihastuksen kautta rakkauteen. Tällöinhän puhutaan ihan eri tason syvyydestä tunnekokemuksessa.

Miten siis rakastunut mies käyttäytyy ja miten sen voi huomata? Tässä yleisimmät merkit TOP-8 !

Miten rakastunut mies käyttäytyy?

1. Rakastuneen miehen katse

Tämä on tietyllä tavalla jo klisee, mutta kliseethän tunnetusti perustuvat usein totuuteen. Rakastuneen miehen katse erottuu tavallisesta siinä, että se on syvempi, intensiivisempi, naiseensa fokusoituneempi sekä lämpimämpi versus tavallinen katse. Sen vain huomaa jos on huomatakseen.

Miehet tykkäävät kieltää asiaa, mutta jäävät usein ”kiinni” rakastuneen miehen katseesta esimerkiksi valokuvissa. Melko hömppää yrittää kieltää näinkin positiivista asiaa, mutta tätäkin tapahtuu.

Ihminen on erikoinen otus.

2. Todistajien läsnäollessa

Rakastunut mies ei häpeile tai ujostele tuoda ihailuaan ja arvostustaan rakastaan kohtaan muiden ihmisten edessä. Etenkin jos se on miehelle syystä tai toisesta hankalaa, rakkauspöhinässä hän on valmis sen tekemään.

Tässä on totta kai erotuksena se, että jos häntä käsketään ”Kehu mua enemmän muiden edessä” versus että se tulee oma-aloitteisesti. Ei kukko käskien ainakaan vilpittömästi laula.

3. Energiaa vaikka muille jakaa

Rakastunut mies on usein hyväntuulinen, energinen ja puhkuu intoa ja voimaa muillakin elämän osa-alueilla. Rakkautensa kohde on saanut hänet maskuliinisen positiviisen ydinenergiansa huippuunsa ja testotasot hipoo taivaita, joka luonnollisesti lisää miehen energiatasoja.

Rakastuneet miehet ovat usein ärsyttävänkin iloisia ja tulevat töihin kahdeksaksi ja kertovat muille, että ovat käyneet jo lenkillä ja salilla, koska ”Jotenkin on niin pirusti energiaa.” Ja tämähän on vain mahtavaa! Rakastunut mies on jatkuvassa flowtilassa, jolloin kaikki tuntuu onnistuvan kuin itsestään. On se lööv sitten vahva huume!

4. Läpi harmaan kiven

Rakastunut mies suhtautuu kumppaninsa ongelmiin ja kiukutteluihin asenteella: ”Kerro lisää, olen tässä.” Hän haluaa murtaa joka ikisen muurin, mitä kumppani yrittää avuntarpeessaan selviytymismekanismina heidän välilleen rakentaa.

Rakastunut mies ei tällöin vastaa vahvistamalla toisen muuria tai hyökkäämällä muurin yli katapultein. Tai lähde pakoon odottamaan, josko huomenna olisi muurit murtuneet kuin itsestään. Hän tulee muureista läpi osoittamaan, että tässä ollaan,tuli mitä tuli. casino.netbet.com/fi/

5. Mies löytyy kotoa

Kun rakastunut mies saa kokea rakkauden kohteeltaan vilpittömän vapauden tunnun, eli esimerkkitilanteen: ”Mene poikien kanssa baariin jos siltä tuntuu tänään ja pidä hauskaa!”, hän mitä todennäköisimmin istuu tyytyväisenä iltakympin maita sohvalla. Miksi?

Koska tarve vapauden tunteesta täytettiin vilpittömästi, joka syventi rakkauden tunnetta entisestään ja tällöin missäs muualla sitä haluaisi ollakaan, kun rakkauden kohteen lähellä. Baari-illat ja muut ”entiseen elämään” kuuluneet törinät alkavat vähentyä kuukausi kuukaudelta kuin itsestään.

On totta kai tilanteita, jossa täydellisessä rakkausvaiheessa silti könytään aamukuudelta kotiin, I know, been there done that. Se on elämää. Miehen rakkaus kuitenkin syvenee vapauden tunteesta, trust me.

6. Intohimon ytimessä

Rakastuneella miehellä panetus vaihtuu intohimoksi. Panetus on pinnallisempaa, enemmän fysiologista tarpeen täyttämistä. Kun se vaihtuu intohimoksi, on mies myös henkisesti joka solullaan rakkauden kohteensa pauloissa.

Tämä ilmenee sensuellimpana kohtaamisena seksuaalisissa tilanteissa ja syvemmän kiinnostuksen heräämisenä kumppaninsa tarpeita ja mieltymyksiä kohtaan. Rakastunut mies ei halua tyydyttää vain itseään, vaan eritoten kumppaninsa. Vitsi: ”Pääasia, että molemmat nauttivat, mies ja muna”, on humpuukia ja joutaa romukoppaan. Tai no, vitsihän se onkin, toivottavasti.

7. Kumppani aina prioriteetti numero yksi

Rakastunut mies asettaa kumppaninsa aina prioriteeteissa ensimmäiseksi, tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä saattaa kuulostaa dramaattisen massiiviselta, mutta kysehän on arjen pienistä tilanteista.

Esimerkiksi mies kysyy miten menee, kuuntelee vastauksen (kuuntelee, ei vain kuule) ja jatkaa sitten vasta esimerkiksi töitään läppärillä. Tässä olen esimerkiksi itse kussut tilanteen monen monta kertaa. Olen kysynyt miten menee, mutta jatkanut koneella naputtelua samalla, kuin kumppanini kertoi vastausta kysymykseeni: Ei näin!

Prioriteetiksi numero yksi asettaminen voi olla myös toisen huomioimista juhlissa, epämukavissa tilanteissa, kaupassa, ystäväporukassa tai toisen vanhempien luona kyläillessä. Rakastunut mies ei jätä kumppaniaan henkisesti yksin. Tottakai välillä tulee ”hutilyöntejä”, mutta kyse on pyrkimyksestä.

8. Överihuomioiminen

Rakastuneella miehellä rakkaudenosoitusten intensiivisyys ja volyymi saattavat lähteä lapasesta. Viestiä pukkaa aamusta iltaan ja kyljessä halutaan kyhnöttää sillä sekunnilla, kun on mahdollista. Myös lahjoja kannetaan tuon tuosta, mikäli talous antaa myöten. Tai sitten käytetään luovuutta.

Päähuomio siis siinä, että tämä voi käydä ahdistavankin intensiiviseksi. Mies varmistaa, että huomaahan toinen nyt VARMASTI hänen rakkautensa, kun sen viimein joku on saanut sytytettyä. Välillä ärsyttävää, voin kuvitella. Mutta lohduttautukaa ajatuksella, että varmasti mielummin näin, kun välipitämättömyys tai ignooraus?

Mistä siis tietää, etta mies on rakastunut sinuun ?

Siinäpä ne! Rakkaus on parhaimmillaan pyyteetöntä alkuvoimaa jota jaetaan, pahimmillaan kahlitsevaa myrkkyä jota juotetaan toiselle väkisin. Mutta meidän miesten se ilmenee usein toimintana, koska olemme köyhempiä verbaalisesti, tai siis näin me juntit luulemme. Tottahan se ei toki ole.

Pääasia, että asia tulee selväksi eikö vain?

 

Oletko törmännyt näihin tapoihin miehillä? Jäikö joku mainitsematta? Valjasta ajatuksesi kommenttikenttään!

Ps. Kannattaa lukea myös ”Nainen, näin päädyt miehen friend zonelle!”Näistä syistä nainen päätyy friend zonelle Top-7

 

Rakkaudella,

Veli Koo

1 thought on “Miten käyttäytyy rakastunut mies? Tässä kahdeksan merkkiä!

  1. Mitä pitäisi ajatella, jos mies sanoo sinun olevan tärkeä ja sanoo haluavansa viettää aikaa kanssasi. Mutta todellisuudessa yksikään ylläolevista ei täyty, saat viestin silloin tällöin ja tapaatte vain joka toinen viikonloppu pikaisesti. Jos ei satu tulemaan joku akuutti este jonkun asian suhteen.

Vastaa