blogi, terveys

Mies! Tässä uusi tapa helliä nyyttejäsi: kokemuksia nyyttipuuterista !

*Kaupallinen yhteistyö www.nyytit.fi kanssa *

Tervehdys ystävä!

Ja erityisen iloinen tervehdys etenkin jos omaat kivespussit. Vaikka tämä kuulostaa erikoiselta, minulla on tähän harvinaisen hyvä syy. Sain nimittäin testiin uuden ajan tuotteen eli Nyyttipulverin. Olen käyttänyt tuotetta nyt kuukauden ja en voisi olla tyytyväisempi!

Mitä Nyyttipulveri on?

Nyyttipulveri on nimensä mukaisesti pulveri, joka on suunniteltu erityisesti kivespusseille ja nivusille, mutta sopii esimerkiksi myös kainaloihin deodoranttina mahtavan tuoksunsa ja kosteutta vähentävien ainesosiensa ansiosta.

 Nyyttipulveria on kehitetty valmistajan mukaan yli KUUSI KUUKAUTTA samalla testaten sitä labrassa sekä ihmisten ihoilla. Ja tämän kyllä huomaa, että tuotetta ei ole todellakaan hutaistu kasaan!

Se fiilis kun Nyyttipuuteri on levitetty,ai että!

Mitä se sisältää?

Nyyttipulveri sisältää muun muassa talkkia, sinkkiä, magnesiumia, aloe veraa, mentolia sekä arganöljyä.

“ Nyyttipuuteri sisältää enemmän sinkkiä kuin yksikään muu Suomessa myytävä puuteri. Sinkki ja magnesium rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja niitä onkin tyypillisesti käytetty esimerkiksi vaippaihottumavoiteissa.”

Aloe Vera, mentoli sekä arganöljy puolestaan rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Talkki taasen pitää hyvin kuivana, koska se imee tunnetusti kosteutta.

Lue lisää ainesosista tästä

Ja tuoksu on siis todella hyvä! Siksi se sopii myös jauhemaisena deodoranttina käytetttäväksi. Eikä se haittaa yhtään, että alapääkin tuoksuu kivalle, if you know what I mean. 😀 Valmistajan mukaan (jonka allekirjoitan täysin) :

“Tuoksu muistuttaa keväistä kävelyä välimerellisessä ja keltavihreässä sitrus-puutarhassa, jossa kukkivat valkoiset kukat, ruusut ja sitruunaruoho. Taustalla on hienovaraisia mausteiden, sekä raikkaanmakean purukumin vivahteita.”

Kukapa ei moista fiilistä haluaisi kehonsa tuoksuksi sekä itse itselleen että mahdolliselle kumppanille iloa tuomaan!

Miten olen käyttänyt Nyyttipulveria?

Olen käyttänyt pulveria etenkin ennen treenejä, jolloin hiertymää voisi muuten tulla. Sekä myös iltaisin suihkun jälkeen puhtaalle iholle, jolloin iho on vastaanottavainen ja mukava mennä petiin pehmeän sulava fiilis pöksyissä. Suorastaan hellivä.

Korkista pieni pyöräytys, pulveria kämmenelle ja levitys. Avot, helppoa ja nopeaa eikä vaadi mitään kikkailuja tai pitkää “hölväystä”. Nopeaa ja tehokasta, juuri kuten haluan asioiden hoituvan.

Nyyttipuuteria ripotellaan käsiin ja levitetään kohdealueisiin, helppoa ja nopeaa!

Nyyttipulveri todellisessa testissä treeneissä

Itse olen treenannut yli 15-vuotta ja treenaan edelleen kamppailulajeja. Brassijutsu, lukkopaini sekä MMA ovat kuuluneet elämääni vuodesta 2005. Näissä lajeissa hiertymiä tulee ihan joka kerta, joko oman kehon johdosta tai treenikaverin kanssa rymytessä.

Patikoinnista ja juoksulenkkeilystä puhumattakaan. Voi kun tällainen tuote olisi ollut olemassa kun olin vuoden intissä sissilinjan AUK:ssa vuonna 2007! Olisi tullut käyttöä niillä 45km marsseilla. Noh nyt jos tulee kutsu kertaamaan, Nyyttipulveri on taatusti mukana.

Ja erityisen mainio pulveri on myös alapään sheivauksen jälkeen. Moni mies haluaa pitää “palmun juurensa” siistinä ja tästä sivuvaikutuksena usein on ärtynyt iho kun trimmerillä huiskitaan menemään. Mutta kun laitan Nyyttipulveria heti sheivauksen jälkeen putsatulle iholle, ihon ärtyisyys vähenee HUOMATTAVASTI. Ja fiiliskin on sen jälkeen fresh ja suorastaan charmikkaan puoleensavetävä. Oma fiilis kun on kaikki kaikessa näissä asioissa.

Onko tuote pelkästään miehille?

Vaikka Nyyttipulveri nimenä viittaa enemmän miesten tuotteeseen, sopii tämä naisillekin ehdottomasti, iho on ihoa. Esimerkiksi  rintojen alle “tissihikeä” ehkäisemään tai samaan käyttöön alapääsheivauksen kanssa kuin miestenkin osalta.

Joten kun nappaat tämän itsellesi, kannattaa vinkata tuote kokeiluun myös naisellesi! 

Summa summarum

Ennen tätä tuotetta en tiennyt, miltä todellinen hyvä, pehmeä, hellivä ja mukava fiilis pöksyssä tuntuu niin paikallaan ollessa kuin liikkeessäkin. Nyyttipulveri on talkkien Ferrari, siitä ei pääse mihinkään. Ja se tiedetään, kun kerran käyt Ferrarin ratissa, et muuhun rattiin enää nykäise jos ei ole pakko. Ja tämä tuote on onneksi huomattavan halvempi kuin Ferrari, sanotaanko näin.

Viisi tähteä hyvinvoiville nyyteille!

Rakkaudella,

Veli Koo

Vastaa