blogi

Karim Benzema ainutlaatuinen ennätys

Seurajoukkueiden maailmancup on turnaus, joka herättää enemmän huomiota. Parhaat joukkueet ympäri maailmaa kilpailevat tässä kilpailussa. Luonnollisesti on helppo tehdä urheilu vedonlyönti tällaisesta tapahtumasta luotettavassa toimistossa. 

Tässä ovat ennusteet otteluihin, joissa Al-Ittihad on mukana. Se on tämän seuran kokoonpanossa on uusi seuran maailmanmestaruuskilpailujen ennätysmies – Karim Benzema. Ranskalainen asetti mielenkiintoisen saavutuksen vuonna 2023 järjestetyn turnauksen aikana.

Niinpä seurajoukkueiden MM-kisojen avausottelussa Arabian Al-Ittihad voitti uusiseelantilaisen Auckland Cityn 3-0. Muuten, vedonlyönti voidaan tehdä myös urheilu otteluissa, joissa tämä seura on mukana.

Tuossa ottelussa hyökkääjä Karim Benzema teki kolmannen maalin, mikä oli ainutlaatuinen saavutus tällaisissa turnauksissa. Ranskalaishyökkääjästä tuli ensimmäinen pelaaja, joka onnistui kunnostautumaan neljässä seurajoukkueiden MM-turnauksessa. Kaikkiaan maali oli Benzema viides näissä turnauksissa. Aiemmin hän onnistui maalinteossa kerran vuonna 2014, kahdesti vuonna 2016 ja kerran vuonna 2022.

Yhteensä ranskalainen hyökkääjä on osallistunut kuuteen seurajoukkueiden maailmancupiin ja voittanut viisi edellistä Real Madridin kanssa vuosina 2014, 2016, 2017, 2018 ja 2022.

Niinpä Benzema on kirjoittanut itsensä turnauksen historiaan paitsi moninkertaisena voittajana, myös maalintekijänä.

Karim Benzmema on armoitettu maalintekijä

 

Ranskalaisen hyökkääjän tärkeimmät vahvuudet ovat

Benzema on yksi 2010-luvun parhaista hyökkääjistä, joka on myös palkittu Kultaisella pallolla vuonna 2022. Veikkaus siitä, kuka voittaa henkilökohtaisen palkinnon seuraavan kerran, on helppo lyödä vetoa Vivatbet.ee :ssä. Löydät varmasti sopivan tarjouksen rivistä.

Benzeman vahvuuksina pidetään:

  1. Hyvä tekniikka. Hyökkääjä ohitti helposti kenet tahansa vastustajan.
  2. Hieno leikki pään kanssa. Karim teki huomattavan osan maaleistaan sisävuoron jälkeen. Hän on pitkä, pomppiva ja voisi helposti pyyhkiä vastustajansa pois pallosta onnistuneen vartalopelin ansiosta.
  3. Hieno laukaus. Karim ei ujostellut näyttää sitä joka ottelussa. Mistä tahansa paikasta ranskalaishyökkääjä laukoi, hänen laukauksensa osui usein maaliin..

Seurajoukkueiden MM-kisat ovat jo pitkään olleet yksi ranskalaisen suosikkiturnauksista. Joten vuonna 2023 hän käytti sen menestyksekkäästi.

Tärkeintä on, että Benzema on auttanut Al-Ittihadia. Tämän seuran nykyiset ottelut on helppo katsoa Vivatbet. Voit lyödä vetoa joukkueen vastustajista kaikissa turnauksissa, joihin se osallistuu.

Vastaa