henkinenhyvinvointi, malelifestyle

Kalenterista piristysruiske pariskunnan intiimielämään ?

Tervehdys ystävä!

Yhteistyössä Love 365.

Taannoin postista vanteet soikeana fillarilla sotkettuani sain käteeni ”Intiimin rakkauskalenterin”. Ennen paketin avaamista päänuppini loi mielikuvaa tuhmasta aikuisten sidontaleikkikalenterista, joihin olin törmännyt joskus aikuisten nettikaupoissa. Tai siis olin kuullut isoilta pojilta, että sellaisiakin on.

Intiimi rakkauskalenteri on jatko-osa Rakkauskalenterille. Kalenterin tekemisessä on ollut tiiviisti mukana seksuaaliterapeutti. Tämä antoi ainakin itselleni osviittaa, että tästä on todelliset mahdollisuudet saada jotain konkreettistakin hyötyä irti.

Missä kynä sauhuaa, siellä posket punoittaa

Kalenterissa on sekä kirjallisia että toiminnan tasolla suoritettavia tehtäviä pariskunnalle. Aluksi mietin: ”Njääh ei jaksa kirjoitella, housut kinttuun ja tehtäviä suorittamaan!” Mutta kuinka ollakaan, juurikin nämä kirjalliset tehtävät olivat itselleni niitä opettavaisimpia.

Itsekin pelkäsin aluksi tylsiä rasti ruutuun kyselyjä, mutta taidokas tiimi oli luonut kirjallisista osioista mielenkiintoisia sekä hauskoja. Ja se on mielestäni jopa suotavaa, koska kahdenkeskisen intiimiyden tulisi olla eritoten hauskaa ja mukavaa!

Naurua ja kuumia kirjeitä

Vai kuulostaako sinusta tylsältä kirjoittaa niin kuuma seksikirje kumppanillesi, että sitä täytyy käsitellä hitsaushanskoilla? Moisista paperinpaloista seuraa yleensä toimintaa iltaysin uutisten jälkeen.

Nauroimme kalenteria tehdessä välillä vedet silmissä. Etenkin, kun tajusimme täyttävämme jokaisen kohdan, mitä tulee mahdollisiin ”aktikömmähdyksiin”. Vaan mitäpä noista, tekevälle sattuu touhutessa ja niin edelleen.

Mitä siis opin kalenterista?

Joten mitä siis opin kalenterisessioista? Tässä top-5 henkilökohtaista oivallustani:

  1. Kaunein ja kiihottavin asia minussa ei ole miehinen sukupuolielimeni
  2. Minussa on monia avuja, joita en ole tajunnut käyttää ennen ”hellan lämmitykseen” = kommunikaatiotaitoni ovat ontuneet.
  3. Vielä vuosienkin jälkeen voi oppia uusia ja tärkeitä asioita kumppanistaan.
  4. Seksuaalisuus on alati muuttuvaa ja muovautuvaa = aika ajoin käytävä ”hot or not?” – päivityskeskustelu on erittäinkin tarpeellinen!
  5. Ilman vakaata luottamusta kumppaniin muillakin elämän osa-alueilla intiimielämästä puuttuu se olennaisin mauste.

Seksielämän syventävät opinnot

Intiimi rakkauskalenteri on mielestäni oiva piristysruiske pariskunnan arkeen. Sen 12 luukkua voi jakaa vuoden jokaiselle kuukaudelle. Onpahan sitten ainakin se yksi juttu kuussa, mitä odottaa aina suurella (lue: eroottisesti latautuneella) mielenkiinnolla!

Kalenteri on syventävä opintokurssi oman kumppanin seksuaalisuuteen kepein keinoin. Ja itse en henkilökohtaisesti tiedä yhtään mielenkiintoisempaa aihetta, josta syventää nykyistä oppimääräänsä!

Sex Machine vai ”Sex Machine”?

Erityismainintana kaikille kaksilahkeisilleni ”urosveljilleni”: jos et ole kysynyt, et voi tietää. Itsekin lauloin aiemmin päässäni James Brownin ”Sex Machine” biisiä ja uskoin luomaani illuusioon. Se seksikone oli osittain juurikin siellä, omassa päässäni.

Kalenteri karisti minusta olettamuksia jotka korvautuivat faktoilla. Nyt voinkin hytkytellä Mr. Brownin tahtiin huoletta tietäen, että olen oman elämäni Sex Machine ja Magic Mike, vähintään seitsemän (lue kolme) kertaa kymmenestä.

Tartu siis sepaluksesi sijaan Intiimiin rakkauskalenteriin ja opettavainen hauskanpito voi alkaa! 😉

 

Ps. Tiesitkö muuten, mitkä seitsemän yllättävää tekijää naisessa saavat miehen libidon räjähdysmäiseen nousuun? Ai et ? No sitten kurkkaappa tänne!

 

Rakkaudella,

Veli_K

Vastaa