malelifestyle

Naiset ovat puhuneet: Mies, vältä näitä asioita deittiprofiilissasi!

Tervehdys!

Voisi luulla, että itse reilun kymmenen vuotta ”deittailupelistä” pois olleensa en voisi kirjoittaa tästä aiheesta. Kuten arvata saattaa, niin sitä voisi luulla vaan minäpä kirjoitan! Ukkomiehenä ollessani minulla on ollut ilo keskustella kymmenien ja taas kymmenien naisten kanssa esimerkiksi Tinderin ihmeellisestä maailmasta.

En ole sattuneestä syystä siellä koskaan ollut, mutta on ollut kiinnostavaa kuulla tarinoita nykyisestä deittailuskenestä, joka perustuu hyvin laajalti Tinderiin, ainakin noin 20-40 vuotiailla.

Olen myös saanut kuulla tietyt välittömät TURN OFF:it miesten Tinder-profiileissa, jotka toistuvat melkein joka kerta kun asiaa puin naisten kanssa.

Tein asiasta taannoin lähipiirissäni kyselytutkimuksen ja sainkin paljon informaatiota innokkailta naisvastaajilta.

Miehet, jättäkää nämä asiat jo viimein pois profiileistanne, niin flaksi alkaa käymään huomattavasti sutjakammin! Naiset ovat puhuneet. Kuulkaamme heitä!

Miesten deittiprofiilien kuvien turn off Top-10

1. Perinteinen ”Miesselfie” eli alakulmasta otettu kuva niin, että nenäkarvat näkyvät ja naamasi näyttää kolme kertaa isommalta, kuin mitä se oikeasti onkaan.
2. Genitaalialuekuvat pitäisi olla jo melko lailla selviö.
3. Paidaton pullistelukuva peilin edessä tai vielä pahempi salilta otettu. Penkistänosto- tai kyykkäyskuvat, missä naamasi helottaa punaisena räjähtämispisteessä menevät samaan kategoriaan.
4. Kuva juuri tuunatusta uusimmasta Bemustasti. Ymmärrän, se on rakas, mutta jätä se tässä kontekstissa pois.
5. Kuvat, joissa ex-nainen on kainalossasi.
6. Kuvat pelkistä tatuoinneista.
7. Jos kaikissa kuvissa silmiesi edessä ovat aurinkolasit, homma ei vaan toimi.
8. Kuvakollaasit, joissa olet ottanut periaatteessa saman naamakuvan itsestäsi, mutta eri kuvakulmasta.
9. Kuvat, joissa ilmeesi muistuttaa lähinnä psykoottista sarjamurhaajaa. Jos et ole sellainen, älä tietoisesti näytä siltä.
10. Näytä naamasi kunnolla eli ei hämyisiä puolinaama-varjokuvia. Koskee myös varattuja. Varjokuvista naisille tulee ensimmäisenä mieleen, että olet varattu tai jotain muuta hämärää. Sitähän sinä et toivo, ethän?

Profiilin yleinen habitus

1. Kerro itsestäsi muutakin kuin pituus.
2. Naiset haluavat tietää MILLAINEN ihminen sinä olet. Kuvaa persoonaasi. Työhaastattelumainen luettelointi työhistoriastasi ja harrastuksistasi eivät vastaa olennaiseen, mitä suurin osa naisista haluaa sinusta tietää. Ei se mitä sinä TEET, vain millainen sinä OLET.
3. Mieti, palveleeko sinua englanniksi kirjoitettu esittelyteksti. Jos et tietoisesti etsi kansainvälistä seuraa, en välttämättä suosittele.
4. Käytä sovellusten ominaisuuksia kuten videopätkät, tunnusbiisit, Instagram-tilin linkkaaminen ja niin edelleen.
5. Näe ylipäätään vaivaa profiilisi eteen. Se antaa kuvaa, että olet liikkeellä muussakin kuin yhden illan hupia etsimässä. Ja jos olet etsimässä hetken huumaa, se kannattaa tuoda myös reilusti esiin. Näin vältetään turhan ajan käyttö kaikilta.

Ole aktiivinen, älä purnaaja

1. Liian äkkiä numeron purnaus naiselta voi alkaa ahdistaa häntä. Mahdollinen stalkkaaja sytyttää harvoja.
2. Jos nainen ei lähde kolmen lauseen jälkeen saunomaan kanssasi, en suosittele suuttumista ja hänen haukkumistaan.
3. Ylikulutetut iskureplat ovat nimensä veroisia. Ne toimi 70-luvulla, eivät enää.
4. Jos aloitat keskustelun, ole aktiivinen. Ota oma vastuu keskustelusta ja näe vaivaa keskustelun etenemiseen. Jos vastailet yhdellä sanalla etkä itse esitä kysymyksiä, not gonna happen.
5. Ole selkeä siinä mitä sinä deittipalvelusta haet. Mieti myös, mitä asioita kannattaa tuoda itsestäsi ilmi.

Loppujen lopuksi kaava on melko yksinkertainen. Kun tuot esiin kuka oikeasti olet ja millainen ihminen profiilistasi löytyy, olet ottanut ensiaskeleen kohti unelmiesi rakkaustarinaa. Eikö juuri sinun kannattaisi olla se massasta erottuva mies, joka vastaa useammalla kuin yhdellä sanalla ja ylläpitää itsekin keskustelua ja osoittaa aitoa kiinnostusta vastapartneria kohtaan?

Ainiin ja tietty se, että profiilisi herättäisi aitoa kiinnostusta, ihastusta ja TOIVOA jo muutaman kymmenen sekunnin tutkimisen jälkeen. Eikös tämä olisi vallan metka ajatus? Joten ei kun kääräise hihat ja opettele, suunnittele ja toteuta! Hyvä asenne hommaan ovat kuin Talletus bonukset !

Kaipaako deittiprofiilikulttuuri remonttia miesten osalta? Millaisia kokemuksia juuri Sinulla on? Kerro ajatuksesi kommenttikenttään!

Ps. Näistä seitsemästä merkistä tiedät, onko mies kiinnostunut sinusta romanttisesti?

6 thoughts on “Naiset ovat puhuneet: Mies, vältä näitä asioita deittiprofiilissasi!

 1. 1. Elämän koulu = miksi tehdä profiilia, kun tällä saa X 100%
  2.Ex:n ja muiden naisten lisäksi myökään lapset ei kuulu Tinderiin.

 2. Vmp. Tässäkin artikkelissa yksiselitteisesti syyllistetään miestä.

  Ja:
  Vaikka sulla olisi hiottu profiili ja ulkonäköä enemmän kuin tarvittaisiin, ei se takaa yhtään mitään. Oman kokemukseni mukaan match on sama kuin potentiaali pettymykselle, enkä sulata sitäkään, että miehen pitäisi keskustelua ylläpitää. Vmp.
  Mikä se naisen rooli on? Päästää se lipevin valehtelija ”tiukan seulan”sa läpi kerta toisensa jälkeen ja haukkua kaikki miehet sioiksi?

  1. Juuri tällaiseksihan se treffailu on mennyt. Useimmilla naisilla ei ole mitään tekstiä, mutta miesten pitää kirjoittaa joku saatanan novelli itsestään ja sen pitää olla viimeistä tyyliseikkaa myöden täydellinen. Ja tosiaan, jos mies ei ylläpidä keskustelua se on yhtä kuin kuollut keskustelu.

   1. Moikka!

    Ikävä kuulla, että sinulla on ikäviä kokemuksia asian tiimoilta. Uskon, että moni ei haluaisi kuitenkaan pitkää novellia, ennemminkin tiivistettynä avainasiat. Mutta tosiaan, kyllähän se toimii suuntaan jos toiseen. Vai tyydymmekö me miehet vähempään?

 3. Muilta lainatut lemmikit ovat hölmö keino kalastella söpöyspisteitä ja todennäköisesti myös karsii porukkaa. Saman katon alla asuvat toki eri asia.

  Miehet, katsokaa Urban dictionarysta, millainen tyyppi on incell. Jos sulla on tarve urputtaa siitä, kun naisille ja miehille on eri säännöt, naiset on nirsoja, kun et kelpaa jne. ja muutenkin naiset on niin ärsyttäviä, niin suosittelen harrastamaan vaikka halkokyykkää seuranhaun sijaan. Tai kokeilemaan, josko miesten kanssa natsaisi paremmin.

Vastaa