malelifestyle

Big Brother 2021 asukkaat – ensivaikutelma?

Tervehdys!

Kuten tapanani on, perehdyn jokavuotuiseen ihmiskokeeseen nimeltä Big Brother Suomi jälleen kerran, koska rakastan tarinoita ja draamankaaria. Minua kutkuttaa nähdä, kuinka hyvin oma ensivaikutelmani ihmisestä pitää kutinsa. Ja mitä vähemmän se pitää, sitä herkullisempaa tarinan muodostuminen on!

Kuten viimekin vuonna, kirjoitan tämän julkaisun ensimmäisen Big Brother Suomi 2021 jakson jälkeisenä päivänä. Kirjoitan jokaisesta asukkaasta oman ensivaikutelma-analyysini sekä annan jokaiselle niin sanotun ”Trouble maker kertoimen”, jossa arvioin kuinka todennäköisesti tietty asukas minun mielestäni tulee aiheuttamaan draamaa ja energioiden salamointia talossa. Pidemmittä puheitta, mennään asiaan!

Asukkaat ovat järjestyksessä, jossa he saapuivat taloon.

Ensivaikutelma Big Brother 2021 asukkaista

1. Juhani, 38, Pohjanmaa.

Murteesta päätelleen pohojalaanen isäntä.Lehmätilallinen herra, jonka voisin hyvinkin nähdä myös ”Maajussille Morsian”-ohjelmassa. Melko ”perusjepen” oloinen, vaikea saada mitään suurta väriä irti. Kertoi olevansa hyvä rakastaja ja senhän me kaikki tiedämme, että ken sen ääneen itse kertoo, totuus on päinvastainen. En viitsi varmistella vaimoltaan asian oikeaa laitaa. Aistin tarkkailijan perusluonnetta, lämpenee syvemmällä tasolla hitaasti jos ollenkaan erilaisille ihmisille. Mahdollisuus myös mielipiteiden jyrkkyyteen.

Trouble maker factor: 50%

2. Laura L, ”Fake-Late”, 25, Helsinki.

Ehkä maamme seuraava fitness-vaikuttaja? Mikäli aistimukseni hänen pyrkimyksistään osuu kohdalleen, on hän löytänyt tiensä oikeaan paikkaan. Mukavan oloinen, hieman vetäytyvä, uskon että hän vaatii tilaa lämmetäkseen muille asukkaille. Selvästi suuri tarve saada itseään askarruttavat asiat kerrottua heti pois sielunpäältä, koska toisti ”Olen Late”-tarinan jokaiselle sisääntulijalle erikseen. Missionaan rikkoa myytti, jossa kauneus ja älykkyys eivät voisi asua samassa kehossa. En tiedä onko tämä enää 2021 kellekään epäselvää, ilmeisesti? Aistin lyhyttä nallinpalamista kun häntä aletaan haastamaan ja asiat eivät mene mielensä mukaisesti.

Trouble maker factor 70%

3. Sanni, 30, Tampereen kupee.

Keihäsnainen, jonka olympiasuorituksia olen seurannut töllöstä. Mielestäni kukaan ei tunnistanut häntä talossa, josta olen äimistynyt. Hei kamoon? Henkilönä ekan jakson perusteella jäi vielä aika tyhjäksi arvaksi. Vetäytyi sitä mukaa taka-alalle, mitä enemmän jengiä lappasi sisään. Sain Petra Ollin vibat keväältä, joten selvästi voittaja-ainesta. Odotan voittavan jonkun talon miehistä kädenväännössä. En usko aiheuttavan juurikaan muuta vääntöä talossa kuin toivottavasti sitä kädenvääntöä.
Trouble maker factor 20%

4. Ville, 22, Helsinki.

Moderni Juice Leskinen, junantuoma ”stadilainen” originaalisti Kuopiosta. Ensimmäinen woke warrior joka asteli taloon, mutta ei suinkaan viimeinen. Odotan häneltä persoonana paljon, koska kertoo tykkäävänsä keskipisteenä olosta ja huomiosta. Noilla puheilla show must be big and bright, kuten viime vuonna Roope näyttikin toteen. Odotan myös musikaalisia lahjojaan esilletuovia tempauksia. Uskon hänen tahtovan kaikille hyvää, mutta siinä vaiheessa kun joku astuu vähänkään hänen arvojärjestelmänsä päälle, kuuluu sähädys ja kynnet ovat esillä.

Trouble maker factor 60%

5. Melody, 29, Helsinki.

Kallion lähettiläs, ehkä se perinteinen Kallion hipsteri? Saattoi olla muualtakin, mutta luulen kuulleeni Kallion. On tuumannut, että ei-valkoisia tuijotetaan pienillä paikkakunnilla enemmän kuin ennen. Noh nyt tuijotetaan koko kansan toimesta, ja hyvä niin. Hän itsekin totesi, että haluaa näyttää, ettei suomalaisuus ole ulkoinen piirre ja olen tästä 100% samaa mieltä. Luonneanalyysini aistii, että tuntee vahvasti ja pyrkii mahdollisimman pitkälle miellyttämään ja myötäilemään, mutta kun pata menee jumiin niin sitten pärähtää. Tanssiskabaamisesta extrapisteet!

Trouble maker factor 50%

6. Minna, 42, Helsinki.

Talon virallinen puumanainen ainakin jos häneltä kysytään. Nopearytminen second hand Queen, joka tuo varmasti taloon hyvää energiaa, liikettä ja kipinää. Aistin petomaista bilehirmua kun brenkkua on enemmänkin tarjolla. Arvostan rehellisyyttä jota tarjoili introssa: ”En syö niin terveellisesti kuin pitäisi koska en halua ja juon välillä liikaa viiniä koska haluan.” Näinhän me kaikki tehdään. Ottakaamme Minnasta mallia ja unodetaan tekosyyt, ei valintoja tarvitse aina selitellä. Odotan häneltä enemmän romanssia kuin riitelyä.

Trouble maker factor 40%

7. Lasse, 26, koti BB-talo.

Rauhanturvaajana lähi-idässä olleena luultavasti treenauttanut psyykettä talon hektisyyteen mukavasti. Sanoo olevansa entien mopojonne, kysyn vaan kuka ei olisi? Täällä ainakin hep. Mukavan oloinen hymysälli, josta vielä ekan jakson perusteella vaikea raapia suuria linjoja esiin. Jos puheet showmieheydestä pitävät paikkansa, kohta pitäisi alkaa tapahtua. Aistin, että vetäytyy riitatilanteista ja ei täten ainakaan halua aiheuttaa kränää talossa.

Trouble maker factor 20%

8. Katja, 35, Oulu.

Keskivaikeasta partafetissistä kärsivä maisterisnainen. Aloin heti tutkimaan, kehen voisi alkaa käymään kuumana, parrat melko harvassa talossa. Sanoisin että alkutuntuma hänestä on se ”perus-Tiina”, jolla kuitenkin joku outous nousee pintaan hyvinkin pian. Ilmeisesti ammattitason suorittaja, jolle BB voi näyttäytyä lomana arjen hulluuden kehästä. Good for her! Hänestäkään en usko, että kovin herkästi on heittämässä löylyä konfliktien kiukaalle vaan mieluummin vetäytyy niistä.

Trouble maker factor 15%

9. Aki, 27, Lieksa.

Virheät arvot on perseestä. Juntti ja ylpeä siitä, ah tätä kaivattiinkin! Ehta Pohjois-Karjalan metsätyömies, joka näytti eniten ensimmäisen jakson aikana miettivän, että ”Mitä helvettiä sitä tuli tehtyä?”. Lieksan keisari Helsingin woke warrioireiden keskellä on jotain niin ihanaa, että tirautan pari onnenkyyneltä poskipartaani. Katsotaan, suostuuko Aki syömään salaattia tai palastakaan vihreitä arvoja? Epäilen.

Trouble maker factor 80%

10. Jasmina,24, Jyväskylä.

Äkkipikainen sosiaalinen pörriäinen. Näin olin kirjoittanut muistivihkooni. Vahvat mielipiteet esimerkiksi siitä, pitäisikö minun miehenä vaihtaa autonrenkaat vai keittää puuroa. Melko söpöä sanoisin. Kuvaili miten kiihtyy nollasta sataan nopeasti ja eniten ärsyttää ihmisten sotkuisuus. Tästä voidaan päätellä, että aikapommi räjähtää luultavasti jo ensimmäisellä viikolla. Ihan sympaattisen oloinen nainen, joka tekee lähihoitajana tärkeää työtä, arvostan. Aistin isoa trouble maker factorya, koska sen ilmaisi suorasanaisesti jo itsekin. Katsotaan oliko pelkkää puhetta.

Trouble maker factor 85%

11. Anssi, Andy, 30, Utajärvi.

Sometyöläisenä minun olisi pitänyt varmaan tietää kuka hän on, mutta pelistriimaus ei ole ollut mielenkiintojeni listalla. Tarinansa on kuin suoraan Mikael Gabrielin kirjasta, mutta en epäile tarinan aitoutta. Pystyn samaistumaan parannuksen tehneisiin ja tarkoituksensa löytäneisiin ex-rötöstelijöihin erittäin hyvin. Nautti selvästi siitä, että osa talon asukkaista tiesi kuka hän on. Katsotaan, oliko BB uransa kannalta hitti vai huti. Pidän hänestä kuitenkin ensivaikutelmalta. Minulle tuli sellainen fiilis, että jos saa brenkkua, voi olla aiheuttamassa keskustelukärhämöintiä.

Trouble maker factor 60%

12. Laura R ”True Late” ., 24, Helsinki.

Hymyilevä woke warrior pohjoisen murteella höystettynä, gotte love it! Romutti Feikki-Laten nimihaahuilun kertomalla olevansa se original Late. Missio on selkeä: Tasa-arvon sanoman levittäminen ja ymmärryksen lisääminen erilaisuutta kohtaan. Nainen on tatsakattu päälaesta alaspäin, joten leveään hymyyn ja lempeään persoonallisuuteen yhdisettynä jäi vahvasti mieleen. Kipakkuutta varmasti löytyy, kun aletaan liikkua hänelle tärkeiden asioiden parissa (Watch out Aki). Uskon, että hänet löydetään hymystään huolimatta kuumien keskustelujen ääreltä.

Trouble maker factor 70%

13. Taavi, 40, Helsinki.

Vuoden virallinen mieskarkki, jota puumat ja nuoremmatkin pantterit kiihkoavat Twitterin #bbsuomi hashtagin alla. Esittelyfilkka oli kuin ”Unelmien Poikamies Suomi”-ohjelmasta, ehkä pieni mancrush tuli itsellenikin. Diggaan kun eletään tyylillä ja hymyllä. Jäi kuitenkin hieman taka-alalle ensimmäisessä jaksossa. Mietin, olisiko hänellä aistiherkkyyttä ja suuri pulina ja pälinä kirkkaine valoineen sai miehen hetkeksi vetäytymään? Jos Taavi ei herätä talon puuman kiinnostusta, niin ei sitten mikään. Uskon olevan hyvä keskustelija, joten tuskin aiheuttaa suurta draamaa talossa (ainakaan tietoisesti.)

Trouble maker factor 20%

14. Sami, 29, Järvenpää.

Savolainen, joka hinasi itsensä JÄRVENPÄÄHÄN. Mietin, miksi ihmeessä Järvenpää? Ehta lautapelinörtti ja ylpeä saavutuksistaan lautapelibisneksessä, kuten kuuluukin. Mukava kaveri, ei suurta kontrastia tai suuren aallon sielunmaailmaa havaittavissa tässä vaiheessa, mutta lautapelien parissa esilletullut luovuus uumoilee, että ei tässä tylsä kaveri ole ollenkaan kyseessä. Jään odottamaan, miten kiinnostuneeksi hän saa muut asukkaat lautapelien ihmeellisestä maailmasta.

Trouble maker factor 10%

15. Pippa, 49, Espoo.

Entinen lesta, kahdeksan lapsen mutsi. Hyvät vibat hänestä. Kertoo viettäneensä ensimmäiset 35 vuotta elämästään kotona lapsia ruokkien, joten hänen jos kenen on syytä olla talossa. Työskentelee vaativassa ja tärkeässä työssä erityisopettajana, joten iso peukku sinulle Pippa! Hyväntuulisen oloinen ja uskon, että kaiken kokemansa jälkeen osaa nauttia BB-matkasta hivenen paremmin kuin nuoremmat BB-kollegansa. En näe häntä isona todennäköisyytenä konflikteihin, ELLEI ”mutsimoodi” mene päälle.

Trouble maker factor 30%

16. Pekka, 27, Kuopio.

Talon virallinen VEIJARI. Mies on voittanut muutama vuosi takaperin jopa säästä puhumisen MM-tittelin. Harrastuksina irtosuhteet. Uskon, että hänessä on ainesta olla yksi kauden päähahmoista, joka jää vuosiksi maamme tosi-tv maailman aalloille. Vaikuttaa hyvin vilpittömästi kaikesta innostuvalta levottomalta vauhtiveikolta, joka etsii kuumeisesti viihdykettä itselleen ja haluaa sitä myös muille. Sain monet naurut hänen toimestaan jo ensimmäisten minuuttien aikana, joten Pepe, täällä on yksi fanboy already! Näen hänessä enemmän sovittelijan roolia kuin trouble makerin viittaa, voi kännipäissään loukata, mutta tahattomasti. Joillekin hänen loppumaton energiansa voi olla aivan LIIKAA.

Trouble maker factor 15%

 

Siinäpä se, kaikki asukkaat on nyt perattu! Tässä minun ensivaikutelman heistä, katsotaan onko ihmistuntemukseni minkäänsorttisella tasolla vai meneekö huti niin että viuhuu? Mitä mieltä sinä olet Big Brother Suomi 2021 asukkaista? Saitko ollenkaan samoja viboja kuin minä? Kerro ajatuksesi kommentteihin!

Ps. Tuleva Big Brother arvonta, jossa arvon yhden fanin mukaani studion liveen, tullaan järjestämään Instagramissani kauden aikana, joten nappaahan tili seurantaan niin voit löytää itsesi BB-livestä!

Rakkaudella,

Veli Koo

Vastaa