malelifestyle

Kuinka voin lopettaa tupakanpolton nikotiinipussien avulla

Nikotiinipussit

Nikotiinipussit lanseerattiin  Suomen markkinoille noin 3-4 vuotta sitten. Aluksi kiinnostus markkinoita kohtaan ei ollut niin suurta, useimmat Suomalaiset käyttäjät olivat tottuneet Odensin kaltaiseen perinteiseen nuuskaan, jota sai ostettua pimeiltä markkinoilta tai tuotua Ruotsista. mutta vuosien saatossa se on noussut voimakkaasti zyn cool mintin kaltaisten kiinnostavien makujen ansiosta, ja se onkin useissa Euroopan maissa suosituin tapa käyttää nikotiinia. Nikotiinipusseja myydään enimmäkseen verkossa, Suomessa niitä ei saakkaan ostettua suoraan kaupoista, yksi suurimmista toimittajista on Pussit.com. He ovat erikoistuneet myymään enintään 4 mg nikotiinipitoisia nikotiinipitoisia pusseja jotka ovat Suomen lakien mukaisia. Pussit.com tarjoaa yli 20 eri merkkiä 4mg nikotiinipussja ja yli 50 eri makua. 

Pussit.com verkkokauppa nikotiinipussien ostamiseen

Pussit.comilla on myynnissä useita tunnettuja ruotsalaisia ​​merkkejä kuten Klint, Nordic Spirit, Zyn ja Zafari.

Nikotiinipussit ovat saavuttanut erittäin suuren suosion kaikissa Baltian maissa ja nykyään myöskin Suomessa. Myös muualla valmistetaan laadukkaita nikotiinipusseja, ja sieltä tuleekin kaksi suosittua tuotemerkkiä: Killa ja Grant. Killaa valmistetaan Tanskassa ja Grantia Ruotsissa. Ensimmäinen suomalainen merkki, jonka nimi voi olla hieman harhaanjohtava, on juuri markkinoille saapunut Valo Sweden.

Nikotiinipussit eivät perinteisesti sisällä ollenkaan tupakkaa.Tuote on siten huomattavasti vähemmän haitallinen terveydelle ja myös luonnolle. Lähes kaikki valmistajat käyttävät tuotteissaan synteettistä nikotiinia. Tämä tarkoittaa käytännössä, että ei tarvitse kasvattaa tupakkaa, jota tarvitaan perinteisen nuuskan tuotannossa. Tupakkaviljelmät tuhoavat luontoa ja viljelmät päästävät erilaisia myrkkyjä luontoon. Siksi pussit on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto 

Nikotiinin käytön aloittaminen ei ole kenelläkään suositeltavaa, mutta jos olet suunnitellut tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamista, nikotiinipussit voivat olla erinomainen, terveellisempi ratkaisu. Jos olet tottunut käyttämään nuuskaa, anna nikotiinipusseille aikaa. Niihin tottuminen kestää jonkin aikaa. Mutta hyvin pian tulet huomaamaan että pussit on parempi vaihtoehto. Pussit ovat myös täysin valkoisia eivätkä nuuskan tavoin aiheuta värimuutoksia hampaisiin. Tuote myös maistuu erittäin raikkaalle ja makuja on kymmeniä erilaisia.

Testaa nikotiinipusseja itse,  varsinkin jos poltat. Tupakointi on äärimmäisen haitallista terveydelle ja haisee todella pahalle. 

Hyviä nikotiinipussi merkkejä

Zyn

Yksi tunnetuimmista ja myydyimmistä tuotteista Ruotsin ulkopuolella. Varsinkin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. 

Lyft

Euroopan suurin ja tunnetuin nikotiinipussi merkki. Aiemmalta nimeltään Epoch. Lyftistä on tarjolla useita mielenkiintoisia makuja eri kokoisina pusseina. British American Tobaccon omistama brändi. Sijoittaa todella voimakkaasti markkinointiin sosiaalisessa mediassa.,

Klint

Yksi uusista pienemmistä merkeistä ja siksi ei vielä niin tunnettu. Todella hyvä laatu. Useita mielenkiintoisia makuja.

Tupakkaa sisältävän nuuskan myynti on kielletty EU:ssa

Tupakkaa sisältävän nuuskan myynti on kielletty kaikissa EU-maissa erityislupaa saanutta Ruotsia lukuun ottamatta. Nikotiinipussit sen sijaan ovat laillisia, tosin joissakin maissa ne lasketaan tupakkatuotteiksi kun taas joissakin maissa lääkkeiksi.

EU on asettanut tavoitteekseen, että tupakanpoltto kielletään kaikissa EU-maissa vuoteen 2030 mennessä. Sen jälkeen tupakointi vaikeutuu huomattavasti nykyisestään. Myös tällä hetkellä se on kielletty useimmissa maissa työpaikoilla, parvekkeilla, rannoilla jne. Vuodesta toiseen myös tupakkaverot nousevat. Esimerkiksi Suomessa uusi, ankarampi ja tiukempi tupakkalaki on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Suomessa nikotiinipussit ovat ainakin toistaiseksi lääketuotteita. Tosin nikotiinin vahvuus ei saa olla suurempi kuin 4 mg pussia kohden.

Nikotiinipussien tulevaisuus

Voimme vain toivoa, että EU ja poliitikot eivät kiellä nikotiinipusseja. Nikotiinipussit eivät ole terveellinen vaihtoehto, mutta niistä on tullut monelle tupakoitsijalle vähemmän haitallinen tapa tupakoinnin lopettamisen avuksi.

Vastaa