malelifestyle

Laskuttamo tarjoaa kevytyrittäjille palveluja vain 3% komissiolla!

Kaupallinen yhteistyö Laskuttamo.com

❗ARVONTA❗

HEI KEVYTYRITTÄJÄ! 👋HALUATKO laskuttaa omasta työstäsi PUOLI VUOTTA VELOITUKSETTA ilman palvelumaksuja? Eikö se olisikin aiheellista, että sinulle jäisi enemmän käteen omasta työstäsi? Niin minustakin.

🔸Uusi laskutuspalvelu Laskuttamo on tullut mahtavasti yrittäjiä vastaan ja sorvannut palvelumaksuhintansa ennätyksellisen alas! Tämän edullisemmin et pysty tässä maassa kevytyrittäjänä toimimaan! Olen käyttänyt kevytyrittäjyyteen soveltuvia eri laskutuspalveluita nyt neljä vuotta. Olen havainnut, että palvelun laaduissa sekä hinnoissa on isoja eroja. Osa ottaa isommalla prosentilla palvelumaksuja palkasta kuin toiset.

👉 Tee tilisi Laskuttamoon tästä ja laskuta jatkossa oma työsi AINOASTAAN 3% palvelumaksulla!👇

https://oma.laskuttamo.com/register/affiliate=8d7d9fcc0a9162e7232b418adc3240ca

🔸Kirsikkana kakun päälle sydäntäni lämmittää, että jokaisesta Laskuttamon kautta nostetusta palkasta he lahjoittavat yhden euron Hope Ry:lle. Yhdistys tarjoaa vapaaehtoisvoimin vähävaraisille kriisin kokeneille lapsille ja nuorille tärkeää apua monin eri keinoin. 🙏

❗ARVONTA❗

Nyt on huikea juttu! Nimittäin tämän arvonnan voittaja saa 6KK ILMAISTA LASKUTUSAIKAA Laskuttamolta, eli 6kk 0% palvelumaksulla! Puolen vuoden palvelumaksuttomalla laskutusjaksolla säästät parhaimmillaan USEITA SATOJA euroja riippuen laskutusmääristäsi. Eli jos käytät laskutuspalveluja, tähän kannattaa osallistua!

👉Näin osallistut arvontaan:

Tykkää tästä julkaisusta ja kommentoi ”Hep” and YOU ARE IN! Vinkkaa halutessasi myös ne frendit, ketkä todella mielellään ottaisi puoli vuotta palvelumaksutonta kevytyrittäjyyttä vastaan! 🎉🙌

2 thoughts on “Laskuttamo tarjoaa kevytyrittäjille palveluja vain 3% komissiolla!

  1. Todella käteviä nämä laskuttamopalvelut. Kevytyrittäjyys on varmasti hyvä keino nähdä hieman yrittäjyyden maailmaa, toki ilman byrokratian selvittelyä. Sisareni tytär tekee kosmetologin hommia sivutyönä, täytyykin kysyä onko hän juurikin kevytyrittäjä vai kuinka hän niitä tekee.

  2. Olemme ystävämme kanssa pohtineet yrityksen perustamista, mutta juuri byrokratian määrä on aina arveluttanut. Hienoa, että nykyään yrittäjille, etenkin aloittaville yrittäjille on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, kuten kevytyrittäjyys, jossa laskutuspalvelu hoitaa laskutuksen, eikä tarvitse välttämättä edes Y-tunnusta. Täytyykin tutkia tarkemmin, olisiko kevytyrittäjyys hyvä vaihtoehto.

Vastaa