malelifestyle

Miksi käyttää Valo-deittisovellusta?

*Kaupallinen yhteistyö https://www.kotisatamanvalo.fi/ kanssa

Jos olisin sinkku, mitä deittiappia käyttäisin? Ja miksi se olisi Valo-aplikaatio? 

Siinäpä vasta kysymys näin vasta naimisiin menneenä miehenä. Noh kyllä tähän vastaus kuitenkin löytyy ja se on nimittäin Valo deittiaplikaatio! Nimi kristillinen voi hämätä monia. Itsehän en kovin kummoisen harras tai aktiivinen kirkossakävijä ole, olen itseasiassa varmasti yksi syntisin ihminen maan päällä. 😀

MUTTA SILTI, minua silti kiehtoisi (jos tarve olisi) tämän apin idea. Eli apissa ei lähdetä liikkeelle kumppanin etsinnässä pintatasolta vaan itseasiassa ne tärkeimmät eli ARVOT edellä. Appi auttaa myös käyttäjää itseään vastaamaan ja tutkailemaan itsessään kysymyksiä: “Mitä minä haluan ja mitä todella etsin?”. Olen sitä mieltä, että onnistunut parisuhde voi toteutua hyvinkin erilaisten persoonien ja kaikilla tavoin erilaisten ihmisten välillä, mutta jos arvopohja on räikeän erilainen, on suunta elämässä liian eri suuntiin ja homma ei skulaa.

valo app valo aplikaatio valo deittisovellus
Valo deittisovelluksessa suurin osa etsii kestävää parisuhdetta!

 

Valo deittisovelluksen ominasuudet ja kokemukset

Tutkailin hieman appia ja tein elämäni ensimmäinen deittisovellus-profiilin (OMG!), koska halusin näyttää teille Valo-appin ominaisuuksia. Pidin siitä, että omaan profiiliin löytyi valmiiksi mietittyjä kategorioita elämän suuria kysymyksiä varten, joka antaa jo potentiaalisille elämän rakkaudelle heti tärkeimmät suuntaviivat, kuka olet ja mitä etsit.

Usein jos kaikki pitää miettiä tyhjästä ilman pientä avustusta, ei kummoisia esittelytekstejä synny ja hyviä matceja hujahtaa (kuulemma) ikävän paljon ohi. Valon käyttäjiä yhdistää myös lähes sataprosenttinen halu löytää itselleen parisuhde sekä perustaja on myös psykologi! Tämä antaa minusta hyvät lähtökohdat koko hommaan.

Valmiit aihesanapilvet mahtava ominaisuus

Aihesanoja Valossa löytyy noin 680, joista pystyy kukin valitsemaan itselleen sopivan ”sanapilven”  ja tämä tulee sekä näkyviin profiiliin että algoritmien avuksi mahdollista kumppaniehdokasta varten. Sanan voi valita sen perusteella, mitkä ovat itselle tärkeitä tai mistä on kiinnostunut. Tämä on loistava ominaisuus!

Valosta kerrotaan, että sovelluksen käyttäjistä noin puolet on miehiä ja puolet naisia. Suurin käyttäjäryhmä on 25–50-vuotiaat.

Bessin sanoin: Tosirakkaus odottaa ku vaa swipe, swipe, swipe, swipe”. 

 

Lataa Valo-app tästä ja ole valmis, pian se voi jo kolahtaa, 

Rakkaus nimittäin 😉

 

Rakkausterveisin,

 

Veli Koo

Vastaa