malelifestyle

Kuinka löytää paras puhelinliittymä?

*Kaupallinen yhteistyö Puhelinliitymä.net kanssa*

 

Tervehdys!

Minulla on taas se aika vuodesta, jolloin edessä on puhelinliittymän kilpailuttaminen! Teen tämän toimenpiteen joka vuosi, koska inhoan maksaa jostain palvelusta liikaa. Minua nakertaa etenkin, jos minulle ilmenee, että pienen kaivamisen jälkeen olisin saanut hoidettua nykyistä paremman diilin.

Black Friday on diilien kulta-aikaa ja silloin ei tarvitse hirveästi edes kaivella, koska puhelinoperaattorit tekevät kyllä kaikkensa, että heidän tarjouksensa huomataan. Silti, koska operaattoreita on nykyään niin paljon, homma voi alkaa vaikuttaa sekavalta. Onneksi on yksi sivusto, jossa luuriliittymän kilpailutuksen saa tehtyä kohdennetusti ja kerralla kuntoon! Ja tämä sivustohan on Puhelinliittymä.net !

Mitä itsen etsin luuriliittymästä?

Minulle tärkeimpiä ominaisuuksia liittymässä ovat rajaton ja nopea 4G, rajattomasti puheaikaa sekä ilmainen dataroaming tiettyyn rajaan saakka EU:n alueella ja Baltian maissa. Ja tottakai se, että tämä kaikki irtoaa sopuhintaan! En mielelläni maksa kyseisestä setistä yli 20e kuukausimaksua, koska tähän asti olen löytänyt diilejä, joilla kaikki yllämainittu irtoaa alle kahdenkympin. Näin sosiaalisen median vaikuttajana datasiirto ja sen nopeus on asia, mistä ei voi tinkiä. Ruutuaikaa kun kertyy paljon ja raskaita tiedostoja on saatava siirreltyä eri sosiaalisen median alustoille harva se päivä!

Kuten mainittua, nykyään tarjonta on niin laajaa, että homma puuroutuu. Miten sitten löytää juuri itselleen paras diili puhelinliittymän osalta?

Näin Puhelinliittymä.net toimii

Sivusto on puolueeton, joka on kaikessa kilpailutuksessa elinehto! Sivusto vertailee Elisan, Telian, Moi Mobiilin ja DNA:n puhelinliittymiä. Itselleni ainakin näistä operaattoreista on aina löytynyt sopiva liittymävaihtoehto.

Aluksi tsekkaat hakuun liittymäsi parametrit kuntoon. Tämä tarkoittaa sitä, että määrittelet mitä haluat liittymältäsi. Sivustolla liittymän ehtojen muokkaus on erittäin selkeää ja helppolukuista. Liittymät voi myös lajitella ”Suosituimmat” tai ”Alin hinta” mukaisesti. Itse käytän aina suosituimpia, koska iso kysyntä kertoo yleensä hyvästä diilistä.

Mitä tietoa saan liittymistä?

Voit kätevästi liu`utella valikoissa datasiirron tai puheajan määrää mielesi mukaiseksi. Samoin ennakkovalintaan voit valkata onko sopimus määräaikainen, kuuluuko diiliin EU-datasiirto, onko avausmaksua tai 4G yhteys tai kuuluuko tekstarit ja multimediaviestit hintaan. Liittymien taulukko päivittyy samalla itsestään näyttäen juuri sinun tarpeitasi vastaavat liittymätarjoukset.

Puhelinliittymä.net kertoo käytännössä kaiken oleellisen tiedon liittymistä. Mielestäni tällä sivustolla liittymien info on koottu paremmin ja selkeämmin, kuin operaattorien sivuilla itse!

Puhelinliittymä.netissä selkeys on avainsana.

Saako liittymän tilattua suoraan vertailusivustolta?

Kyllä vain! Eli kun löydät juuri sinulle sopivan liittymän, pääset tilaamaan liittymän kätevästi kohdasta ”Tilaa”. Tällöin sivusto ohjaa sinut suoraan operaattorin sivuille, josta pääsen clousaamaan markkinoiden parhaimman liittymädiilin!

Olen aiemmin tuskaillut monet kerrat sopivan liittymädiilin kanssa. Yksitellen operaattorien sivustojen pläräys on todella tuskaista ja työlästä. Itselleni on ainakin ollut tarpeen, että kirjoitan parhaimmista diileistä tiedot paperille ylös ja siirryn sitten seuraavan operaattorin sivulle. Onneksi jälleen kerran suomalainen innovaatio onnistui helpottamaan arkeani. Kymmenien nettiselaimen välilähtien ja kynä-paperi muistiinpanotuherrukisen aika on ohitse!

 

Rakkaudella,

Veli Koo

 

Miten sinä etsit parhaimmat puhelinliittymädiilit?

 

4 thoughts on “Kuinka löytää paras puhelinliittymä?

  1. Tätä olen miettinyt itsekin jo jonkin aikaa. IPhone oli helppo hankkia eikä valintaan menny aikaa, mutta liittymä on eri juttu. Hyvä jos löytyy vertailusivusto!

  2. Tuo on kyllä niin totta, että nykyään tarjontaa on paljon, että vertailu ei ole aina helppoa. Hyvä artikkeli ja hyviä vinkkejä!

  3. Olipa hyvä juttu ja tämä tulisi monen lukea, sillä puhelinliittymien välillä on oikeasti eroa. Kuukaudessa voi säästää kympin – pari, mutta vuodessa siitä kertyykin jo useampi satanen! Vertailu ja kilpailutus kannattaa, suosittelen tätä myös!

Vastaa