malelifestyle

Pikaohjeet miehen hankkimiseen

Tervehdys toverit!

Huono äiti -blogin kirjoittaja valmisti miehiä varten menneenä kesänä selkeät ohjeet rautalangasta väännettynä naisen saamiseksi. Blogijulkaisussa käytiin läpi muun muassa millainen deittiprofiili toimii, kuinka käyttäytyä treffeillä sekä muita yleispäteviä ohjeita etenkin siitä, mihin EI kannata sortua tai jää nuolemaan näppejään peräkammariin.

Tästä inspiroituneena halusinkin tehdä oman versioni ”toiselta puolen aitaa”. Tässä siis ohjeet kaikille sinkuille, kuinka napata unelmiesi mies.

Viisi askelta amorin aalloille

Toimi näin:

 1. Tee Tinder tms. deittiprofiili tai vaihtoehtoisesti mene kaupunkisi yön vilkkuviin värivaloihin muutaman rentouttavan viinilasin jälkeen.
 2. Observoi tarjonta.
 3. Valitse mielestäsi Top-3 ”kermat kakun päätä.”
 4. Tee lopullinen valinta.
 5. Ilmaise valinnan kohteelle päätöksesi. Älä kysy, ilmoita.

Ja voilà! Näin se käy!

Valmistavat toimenpiteet

Jotta nämä viisi askelta toimisivat kuin kiihkeä tango, tulee sinun valmistautua muuttamaan rimaasi elastisemmaksi. Jos annat ”standardirimasi” edes pikkuriikkisen väpättää, lupaan sinulle, että teoriani toimii.

Voi olla, että nämä viisi askelta toimivat jäykemmälläkin standardirimalla, mutta tällöin vähennät onnistumisen todennäköisyysprosenttiasi radikaalisti. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus ja koteloituneestakin toukasta voi kasvaa vielä uljas ritariperhonen. Uskon, että avovaimoni voi allekirjoittaa edellämainitun melko hyvällä omallatunnolla.

Valmistaudu, toteuta, onnistu ja elä onnellisena elämäsi loppuun saakka. Ei kestä kiittää!

 

Kerro kommenteihin, oletko jo kokeillut tätä? Onnistiko?

 

Ps. Mistä tiedät, että olet ajautunut miehen piirityksen kohteeksi? No näistä seitsemästä varmasta merkistä tietenkin!

 

Rakkaudella,

Veli_K

6 thoughts on “Pikaohjeet miehen hankkimiseen

 1. Huomenet.

  Vai ”älä kysy, ilmoita”?
  Nämä sun pohdinnat on kyllä hauskoja lukea. Eteenkin kun sinkkuna yritän ymmärtää miten teistä kaks lahkesista kummankaan sukupuolen edustajista vois löytää potentiaalisen kumppanin.

  Näen rakkauden vapautena ikään kuin oikeutena olla toisen oma tai kanssa. Rakkaus on puhdas valinta yhä uudelleen ajatella että tuo tuo on se ketä rakastan kenet haluan tähän juuri mun viereeni. Ja että toisella on juuri se sama yksilöllinen oikeus valita minut.

  Rakkaus syntyy pakottomuudesta ja kasvaa yhteisessä vapaudessa valita juuri tuo toinen. Toinen jota ilman rakkaus olisi ikään kuin tyhjä kuori.

  Suhteessa on kaksi yksilöä, kaksi elämää ja kolmas osa yhteistä joka rakennetaan siihen tutustumalla ja hyväksymällä toinen sellaisenaan.

  Sanotaan että kaksi on yksi. Minusta se on kaksi potenssiin kolme ((1+1)potenssiin 3) (en saa puhelimella tehty potensi lauseketta). Mikä selvittämättä saattaa kuulostaa oudolta. Ensiksikkin on kaksi yksilöä, sitten on kaksi elämää ja lopuksi syntyy yhteinen elämä. Kumpikin ovat siis sellaisenaan valittuja. Ollaan koettu toisessa jotain hienoa, kaunista ja ihanaa eli rakastamisen arvoista. Sitten olet sinäitse jonka hyväksyt ja jonka toinen kokee rakastamisen arvoiseksi. Molemmilla on oma elämänsä joka saattaa jopa hieman poiketa omastasi mutta on toisen yksilön elämä. Yksilön jota rakastat ja hyväksyt. Toisen elämä on kokonaisuus siitä mitä rakastat jolloin hyväksyt myös toisen elämän. Sinulla on omasi ja tuo toinen joka rakastaa sinua hyväksyy sinun elämän koska se on kokonaisuus joka lähtee sinusta, hänen rakastamastaan henkilöstä. Sinut ja elämä on huomioitu. Juuri sinuun on rakastuttu ja juuri sinut on hyväksytty. Yksilö ja elämä ovat yhtä ja kumpikin tuo mukanaan molemmat eikä toista ole ilman toista. Yksilöä ilman elämää eikä toisinkaan päin.

  Lopuksi jotta suhde tai rakkaus on mahdollista rakennetaan yhteinen osa eli yhteinen rajapinta jossa yhteinen elämä on mahdollista. Ja näin vóila on syntynyt kahden vapaan aikuisen rakkaussuhde jossa molemmilla on tilaa kasvaa ja kehittyä ja mahdollista rakastaa ja tulla onnelliseksi.

  Siinä on vain pikku mutta.
  Molempien tulee olla täysin sitoutuneita olemaan rehellisiä, uskollisia, kunnioittavia ja molemmista täytyy löytyä tahtoa rakentaa suhdetta jotta se on mahdollinen.

  Ja kauneus!
  Saada valita tuo toinen, yhä uudelleen ja uudelleen, rakastaakseen toista yksilönä koko sydämestään.

  Ja muutos.
  Jos jokin tilanne, asia tai mikä lie vaatii uudelleen arviointia kummankin yksilön kohdalla, niin se ei lähde toisesta, vaan toiveesta saada rakastaa toista ja halusta tulla rakastetuksi, mieluiten koko loppu elämän ajan.

  1. Moikka!

   Suuren suuri kiitos tästä pohdinnastasi. On ilo, että jaoit sen tänne. Toivon, että
   mahdollisimman moni lukaisisi kommenttisi. Erityisesti kitetytys ”…näin vóila on syntynyt kahden vapaan aikuisen rakkaussuhde jossa molemmilla on tilaa kasvaa ja kehittyä ja mahdollista rakastaa ja tulla onnelliseksi…”
   puhutteli minua kovin. Koska koen asian olevan juurikin näin. Vapaina mutta sitoutuneina, yksilöinä mutta tiiminä.

   Kiitos tästä! Ja mahtavaa alkaa viikkoa Sinulle!

 2. Ps: Haluan vielä painottaa yhtä tärkeää asiaa. Muutos ei ole pakko. Koska yksilö on hyväksytty, toisen elämä on hyväksytty ja toista rakastaa. Muutos syntyy tarpeesta ja halusta saada toinen mahtumaan elämäänsä. Muutos on sopeutumista. Sillä eihän sinkku mentaliteetillä voi elää suhteessa.

  Muutos on kasvua parisuhteeseen, rakastetuksi tulemiseen ja siihen mistä syntyy meidän rajapinta. Parisuhteen The Zone-olemme kumppanit.

 3. Kiitos VeliK.

  ”Vapaina mutta sitoutuneina, yksilöinä mutta tiiminä.” Hyvin kiteytetty.

  Mukavaa elokuun loppua.

 4. Miten te saattekin kuulostaan niin yksinkertaisen asian kuin parisuhde niin hankalalta.🤔🤔Suorastaan tieteelliseltä😂😂😂Ihan itteä naurattaa ku lukee😂😂

Vastaa