malelifestyle

Kuinka saada Suomessa näkymään Amerikan Netflix?

Tervehdys!
Kaupallinen yhteistyö vpn-suomi.fi kanssa.

Perinteinen dilemma on se, että kotimaan Netflixistä loppuu tarjonta kesken ja reissun päällä taas ei näy esimerkiksi Katsomo tai Ruutu suoratoistopalvelut maarajoitteiden vuoksi. Olen melkoisen varma, että useampi teistä on vellonut turhautuneisuuden tuskissaan asian tiimoilta!

Minä olen ainakin ja useampaan kertaan. Taivas kuitenkin aukeni, kun näin ensimmäisen kerran USA:n tarjonnan Netflixin osalta sekä pystyin Atlantin toisella puolen katsomaan Salkkareita läppäriltä. Halleluja VPN palvelun, joka mahdollisti tämän!

Mikä on VPN?

VPN kirjainyhdistelmä tulee englanninkielen sanoista ”Virtual Private Network”, mikä suomeksi suoralla käänöksellä tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa.

Suora sitaatti vpn-suomi.fi :stä:

” VPN suojaa sinun yksityisyyttäsi netissä. VPN piilottaa oikean IP-osoitteesi ja korvaa sen eri IP-osoitteella. Näin tekemiäsi internet-toimia ei voida yhdistää sinuun. VPN suojelee sinua niiltä tahoilta, jotka haluavat paikallistaa ja jäljittää sinut netissä IP-osoitteesi perusteella.

VPN salaa viestintäsi mahdollisilta tietojen urkkijoilta. Voit käyttää julkisia Wi-Fi -verkkoja turvallisesti ilman pelkoa siitä, että joku pääsee käsiksi tietoihisi.”
Tämä ominaisuus ainakin paljon nettiyhteyttä jokaisella mahdollisella laitteella käyttävällä kuten allekirjoittaneelle, on äärimmäisen tärkeä. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen joutunut etähyökkäyksen kohteeksi verkossa.”

Miten saan näkymään Amerikan Netflixin VPN avulla?

VPN kiertää päätä riivaavat maarajoitukset ja sensuurin. Netflixin koko sisältö on hyppysissäni helposti sijaintia ”vaihtamalla”. Amerikan Netflixissä ei toki ole tarjolla luonnollisesti tekstityksiä suomeksi, mutta kun laittaa enkkutekstitykset päälle, pysyy leffoissa kärryillä peruskoulupohjaltakin.

Kuten jo aiemmin mainitsin, VPN mahdollistaa myös suomalaisten suoratoistopalveluiden, (Katsomo, Ruutu) käytön ulkomailta. Mikäpä sen parempaa, kun aloittaa aamut Thaimaassa lempisarjalla aamiaisen kera!

Onko VPN laillinen?

Eli palvelu ikään kuin vaihtaa sijaintisi eriksi, kuin mitä se oikeasti on. Ja teille lainkuuliaisille kansalaisille heti tiedoksi, kyllä tämä on laillista!
Moni ei vaan ole asiasta tietoinen. Pääasia on, että et käytä VPN:nää laittomiin tarkoituksiin!

”Ei minulla ole mitään varastettavaa laitteellani”

Uskallan väittää, että nyt luulet väärin. Käyttämämme laitteet sisältävät meistä kaikista todella paljon tietoa, mikä on hakkereille etenkin julkisissa verkoissa (wifi) erittäin helppoa napata parempaan talteen.
Näitä tietoja ovat esimerkiksi henkilökohtaiset tietosi kuten pankkitiedot, henkilötunnukset, luottokorttitiedot, salasanat, yms.

VPN yhteys ja lentojen hinnat

Tätä en itse tiennyt vielä muutama viikko takaperin, eli mainostajien hyödyntämät evästeet ja sijaintisi vaikuttavat esimerkiksi lentolippujen hintoihin.
Eli tarjouslentoliput eivät välttämättä ole edes se paras tarjous.

Mutta emme vaan tiedä paremmasta, koska sijaintimme takia emme saa verkosta kaikkea mahdollista irti.
Itse haluaisin ainakin löytää aina mahdollisimman halvat lennot.

Miksi itse käytän VPN:nää

Olen lukenut sen verran tietodataa verkkohyökkäysten määrästä, että mielenrauhani vaatii laitteilleni ”portsaria”, joka viskoo ei-kutsutut vieraat niskapyllyotteella kadulle.
Lisänä se, että tämä portsari vie minut halutessani sähköiseen VIP-loungeen, jossa tarjolla on huomattavasti laajempi valikoima herkkuja kuin ahtaalla normaalipuolella.

Tämä kokonaisuus saa minut palkkaamaan VPN portsarin laitteideni ovelle kuukaudesta toiseen.

 

Oletko sinä tietoinen VPN palvelun mahdollisuuksista?

Rakkaudella,

Veli_K

Vastaa