malelifestyle

Mitkä yllättävät tekijät naisessa räjäyttävät libidon? – Minun Turn On – Top 7

Tervehdys pitkästä aikaa ystävät!

Havaintotutkani poimii yleisestä ilmapiiristä tuon tuosta pinttyneitä mielleyhtymiä, joissa kuvitellaan meidän miesten keskittyvän vähintään 90 prosenttisesti ulkoisiin tekijöihin, mitä tulee niin sanottuihin turn on -tekijöihin naisessa. Jälleen kerran, on aika kääriä hihat, valottaa asiaa ja rikkoa tabuja.

Sain kunnian pallotella asiaa Munakoisoni ja minä-blogin mahtavan kirjoittajan Jasminin kanssa. Päätimme väsäillä samasta aiheesta Top-7 listan tahoillamme ja kummastella lopputulemaa tietenkin Teidän kera arvon toverit! Tässä oma tuotokseni aiheesta:

1. Belfie..are you kidding me?

Nainen, joka hymyilee silmillään eikä takamuksellaan saa aikaan värinää. Jokainen osaa pyllistää kameralle ja näyttää sen, että on treenattu. Kyllä, me kaikki tiedämme sen. On hyvä pylly on, mutta jotenkin ei vaan viisari värähdä.

Kun taas kuva, jossa nainen tuo esiin pelkällä katseellaan ja olemuksellaan iloa, hymyä, haikeutta, herkkyyttä, viekkautta, asennetta ja ripauksen seikkailua tekee välittömän vaikutuksen. Johan alkaa värähdellä.

2. Modernin naisen perinteikkyys

Tietyissä asioissa perinteikkyys puree syvälle miehen ytimeen. Naiset tuo usein hieman häpeillenkin ilmi: ”No mä oon näissä avioliitto jutuissa vähän vanhanaikainen…” Miehen päässä kuuluu DING!: ”Mahtavaa! Hänelle tietyt asiat ovat edelleen pyhiä.”

Jos keskustelun jatkuessa nainen tuo ilmi, että hänellä on periaate, missä mies kysyy hänen isältään naisen kättä kun aika on, kuuluu miehen päässä tupla-DINGDING! Ei kauhun takia vaan sen, että nyt osui ja upposi. Ei muuta kun vaivihkaa selvittämään tulevan appiukon suosikkikonjamiinin merkkiä.

3. Kontrastit luovat vetovoimaa

Kiva pikku ”höpsökkyys” luo vetovoimaa. Kun muuten maanläheinen ja realismiin taipuvainen nainen uskoo johonkin suurempaan ja mystiseen meitä ohjailevaan voimaan, kuten esimerkiksi universumin vetovoiman tai karman -lakiin syvästi, tekee tämä jostain syystä aina vaikutuksen.

Kun tapahtuu niin sanottu positiivinen: ”Wautsi, eipä olisi hänestä tullut ensimmäisenä mieleen”-efekti, alkaa testosteronitasot välittömästi nousta. Kontrastit luovat vetovoimaa.

4. Tunneäly notkuttaa polvia

Todella isossa roolissa turn on -tekijöissä piilee naisen tunneäly. Aito kohtaaminen ja kiinnostus, mitä minä puhun, vaikka hänellä itsellään ei olisi se päivistä parhain, tekee kymmenen kertaa isomman turn on vaikutuksen kuin ulkoiset tekijät.

Tai jos ei nyt varsinaisesti kiinnosta, niin taidokas Oscar-suoritus siihen hetkeen ajaa saman asian. Sama lainalaisuus pätee siihen, miten näen hänen kohtelevan muita ympärillä oleviaan. Periaate: ”Kun mua ei kiinnosta, näytän sen heti selvästi, koska en haluu olla feikki”, on yksi isoin kytkin, jolla mahdollinen turn on vaihtuu turn offiksi.

Kyseinen käytösmalli luo tilanteeseen teinityttömäisen tunnelman. Ja jos hakusessa on aikuinen nainen, noh voit itse päätellä loput. Tunneälyä tilanteisiin ja polvet notkuvat. Takaan sen.

5. Luovuuden lumo

Intohimolla luominen sytyttää, oli se sitten musiikki, kirjoittaminen, kuvataide, tanssi, käsityöt, unelmakartta, tavoitetaulu, pukeutuminen, kosmetiikka tai ihan mitä vaan.

Se iskee libidoon positiivisesti, kun naisesta huomaa, että hän luo jotain täydestä sydämestään piittaamatta siitä, mitä muut luomuksesta tai hänen tavastaan suhtautua asiaan mahtavat ajatella. Luovassa ja rohkeassa itsensä ilmaisussa on jotain maagisen sytyttävää.

 6. ”Hupsista, mites se nyt noin!?”

Kyky nauraa itselleen näyttelee tärkeää roolia miestä sytyttävissä tekijöissä. Juuri hän, joka illanvietossa tipahtaa pikku ”huppelissa” jakkaralta tai keneltä tavarat lentää käsistä harva se päivä, tekee vaikutuksen. Ei itse kömmähdyksien takia vaan tavalla, jolla hän kykenee suhtautumaan pikku vastoinkäymisiin.

Kun baarijakkaralta on lennetty takamukselleen ja perästä kuuluu iloinen naurunremakka ja: ”Hupsista, miten se nyt noin!?”, miehen sydän lämpenee. Tulee tunne, että eihän tämä elämä niin vakavaa ole ja minunkaan ei tarvitse varoa jokaista askeltani hänen seurassaan.

7. Who run the world? Girls!”

Viimeisenä, ja erittäin isolla painoarvolla miehen libidoa nostattavista tekijöistä on naisen omanarvontunto ja kuinka hän kantaa itsensä. Tätä ei voi tarpeeksi korostaa, kuten olet saattanut aiemmista teksteistäni havaita.

Kun naisen olemuksesta tai silmistä vilahtaa joskus edes pieni väläys Sasha Fiercestä, joka laulaa päänsä sisällä Who run the world? Girls!” ilman ylimielisyyttä tai koppavuutta, alkaa evoluution luomat biologiset prosessit jälleen tehdä temppujaan miehen pään sisällä. Sasha on siis maailman ykkös popdiivan Beyoncén itselleen luoma alterego, joka uhkuu naiseuden voimaa, itsevarmuutta ja pelottomuutta.

Sisäinen Sasha Fiercesi saattaa vilahtaa, kun työnnät ruuhkaisella kaupan kassalla päättäväisenä ostoksia laukkuusi tai vaihdat vaippoja huutavalle perillisellesi. Et ehkä vaan itse sitä hoksaa, mutta älä huoli, meiltä se väläys ei jää huomaamatta.

 

 

Ole ylpeä naiseudestasi ja sen voimasta, koska eihän Beyoncé höpöjä lauleskele!

 

Tästä pääset kurkkaamaan, mitkä tekijät miehessä saavat naisen sukat, jos nyt ei ihan pyörimään jalassa niin vähintään hieman jo väpättämään!

 

Ps. Kun miehen libido nousee, havaitset hänessä luultavasti joitain näistä seitsemästä merkistä.

 

Mitä ajatuksia teksti herätti? Tuliko mitään yllätyksiä?

 

Rakkaudella,

 

Veli_K

6 thoughts on “Mitkä yllättävät tekijät naisessa räjäyttävät libidon? – Minun Turn On – Top 7

 1. Ikävä kyllä ei pidä paikkaansa. Esimerkki elävästä elämästä todistaa sen: tutustuin mieheen joka haki seiraa kaltaisestani- ainakin matchasimme tiettyjen kriteerien mukaan. Kaikki kohdat minussa ovat olemassa. Silti ei mies minusta värähtänytkään. Olin liian vanha (vaikka etsi ikäistäni) , liian pitkä, liian painava, liian tummahiuksinen, liian kaukana (kyllä-sekin oli minun syyni että asuin liian kaukana) JA erityisesti: liian kiinnostunut hänestä. Koska hän ei oma-aloitteisesti kertonut MITÄÄN itsestään niin jouduin häneltä asioita kyselemään. Se oli liikaa ja hän syytti minua nalkuttamisesta kun yritin esittää kysymyksiä tutistuakseni häneen. Sitten hän haukkui minut ja katkaisi välit. Että se tuosta teoriasta.

  1. Moikka!

   Ikävää kuulla moisia kokemuksia. Tässä selkeästi vastapartnerilla on ollut omia henkilökohtaisia haasteita itsensä kanssa, ja käytösmallinsa puikoissa on toiminut
   enemmän hänen sisäinen pelokas teini kuin aikuinen mies. Tuo mitä kerrot, ei millään tasolla ole aikuisen käytöstä. Eli ihan tämän tapauksen perusteella en vielä lähtisi
   vesittämään tätä koko teoriaa 😉 Toivottavasti jatkossa kohtaat ihmisiä, ketkä osaavat arvostaa sinua ja kykenemään asialliseen ja aikuismaiseen kanssakäymiseen.

   Valoisaa kevätviikkoa Sinulle! Ja muista, et ole KOSKAAN kelvoton, sanoi kuka mitä hyvänsä.

 2. Kiitos mielenkiintoisesta näkökulmasta! Ihana pohtia miehen ja naisen suhdetta, ja mikä kaikki siihen vaikuttaa. Tämä on minulla ajankohtainen aihe, vaikka on jo elettyä elämää takana jo 65 vuotta, sekä pitkä 40-vuoden avioliitto päättyi eroon. Nyt uuden elämän alussa tasapainoisena ja pienin askelin edeten. Aina on aihetta oppia uutta (miehestä) ja ehkä suhde toimii parhaimmin kun tietää ja osaa toimia sisimmästä käsin

  1. Moikka!
   Ja kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi. Ikävä kuulla, että sinulla on avioeroprosessi takana. Uskon kuitenkin, että
   tälläkin oli syynsä ja elämä tuuppasi sinua juuri siihen suuntaan, mihin sinun on tarkoitus mennä ja missä sinun on lopulta
   hyvä olla. Ja nimenomaan, toimi sisimmästä käsin itseäsi armollisesti kuunnellen, mutta samalla määrätietoisesti
   eteenpäin johdattaen askel askeleelta.

   Mahtavaa pääsiäisenaikaa Sinulle!

 3. […] Tämä ylläoleva teksti koskee kaikkia ikään, sukupuoleen ja siviilisäätyyn katsomatta. Tunnetko silti naisena alemmuutta, esimerkiksi parisuhteen saralla? Veli K sivuaa aihetta mielenkiintoisesti. Ulkonäöllä ei ole useinkaan tekemistä yhtään minkään kanssa. Miksi emme siis kääntäisi kohteliaisuuksia kokonaan pois ulkonäöstä? ”Ompa sinulla hyvä huumorintaju, ihanaa kun saat minut nauramaan!” https://www.sielunisilmin.fi/malelifestyle/miehen-libido/ […]

Vastaa