malelifestyle

Miksi miesten pitäisi välittää ensitreffeistä enemmän kuin he usein tekevät?

Naiset välittävät yleensä enemmän ensitreffeistä kuin miehet. He keksivät hyviä tapoja viettää aikaa yhdessä, käyttävät koko päivän valmistautumiseen ja osoittavat alussa yleisesti ottaen enemmän kiinnostusta suhdetta kohtaan.

Miehille ensimmäiset treffit ovat rennommat. He saattavat nähdä suhteessa potentiaalia, mutta käyttävät yleensä ensimmäisiä treffejä vain tapana viettää aikaa vastapuolen kanssa. Tämä johtaa usein väärinkäsityksiin, sillä miesten asenne voi vaikuttaa naisista välinpitämättömältä eikä rennolta.

Jotta tämä viestinnän kuilu saataisiin kurottua umpeen, miesten pitäisi alkaa välittää enemmän ensimmäisistä treffeistä. Ensimmäiset treffit voivat tietysti olla hyödyllisiä myös muista syistä.

Puhutaan samaa kieltä

Kuten olemme jo maininneet, ensimmäinen ongelma ensimmäisillä treffeillä on miesten ja naisten välinen väärinymmärrys. Vaikka sinä et ehkä ota tätä tapaamista vakavasti, seuralaisesi luultavasti ottaa. Jos haluat saada mahdollisuuden myös johonkin muuhun kuin vain ensitreffeihin, sinun kannattaa
ehdottomasti alkaa ajattelemaan asiaa.

Näin sinä ja seuralaisesi voitte puhua samaa kieltä. Hän tietää, että olet kiinnostunut hänestä, eikä hän tunne tuhlaavansa aikaansa. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi valmistella mitään yltiöpäisen hienoa treffejänne varten.

Tärkeintä on varmistaa hänen tietävän, että haluat olla paikalla. Vaikka olisittekin menossa vain kävelylle, keskustele ja kommunikoi selkeästi. Kerro hänelle, että ajatuksesi on vähentää ensitreffien
väistämätöntä kiusallisuutta ja että haluatte vain viettää rennon illan ulkona. Korosta, että tämä on tärkein syy siihen ettet halunnut isoja treffejä, jotta hän ymmärtää, ettei kyse ole siitä ettet välittäisi hänestä.

Ensivaikutelma on tärkeä

Jos sinulla on vaikeuksia jatkaa suhdetta ensitreffejä pidemmälle, se voi johtua siitä, että jätät huonon ensivaikutelman. Kiinnostuksen puute on muutakin kuin vain treffien suunnittelematta jättäminen. Se näkyy varsinkin pukeutumisessa sekä siinä mistä puhut ja kuinka paljon kysyt.

Miehet valmistautuvat yleensä viidessä minuutissa, kun taas naiset käyttävät koko päivän treffeille valmistautumiseen. Vaikka se saattaa tuntua sinusta pieneltä asialta, on todella selvää, kuinka paljon ajattelet ulkonäköäsi. Ajattele asiaa näin: jos tuntuu mukavalta, että hän pukeutui sinua varten, miksi et
tarjoaisi hänelle samaa tunnetta?

Sinun pitäisi myös kuunnella tarkkaavaisesti mitä hän sanoo. Et koskaan voi tietää kuinka paljon yhteistä välillänne on, jos vietätte koko illan katsellen ruokalistaa, puhelinta tai kelloa. Kysy myös hänen kiinnostuksen kohteistaan, harrastuksistaan ja toiveistaan. Älä pelkää jakaa samoja tietoja itsestäsi. Jos olet sitoutunut ja tarkkaavainen, on paljon helpompaa päästä myös toisille treffeille.

Sitoutuminen alkaa heti

Oikean aktiviteetin valitseminen on tärkeää, sillä sitoutuminen alkaa heti treffien jälkeen. Toiminnan valinta voi auttaa sinua tuntemaan kemian ja asettamaan oikean sävyn treffeille. Jos et näe lainkaan vaivaa ja päätät vain rentoutua kotonasi, saatat vaikuttaa harrastuksettomalta tai mukavuudenhaluiselta ihmiseltä.

Koska illallinen ja elokuva ovat jo valmiiksi pelattuja kortteja ja ne luovat kliseisen sävyn ensitreffeille, useimmat ensitapaamisesta välittävät miehet valitsevat mielenkiintoisia aktiviteetteja ensimmäisille treffeille. Tämä ei ainoastaan osoita että välität, vaan se myös kertoo treffikumppanillesi, että olet ajatellut viettää koko illan yhdessä.

Hyvien esitysten etsiminen kaupungista on erinomainen tapa päästä lähelle kumppaniasi ja päästää irti. Kasinopelien pelaaminen suoraan verkkopankkitunnuksilla on turvallinen tapa pitää hauskaa ja saada adrenaliininne nousemaan. Ajaminen kaupungin kukkulalle on täydellinen tapa viettää rauhallista aikaa ja lisätä läheisyyden tuntua. Mahdollisuuksia on loputtomasti – sinun on vain oltava luova.

Arvostus tuntuu hyvältä

Vaikka et aluksi välittäisikään ensimmäisistä treffeistä, alat välittää kun huomaat miten paljon vaivaa treffikumppanisi on nähnyt niiden eteen. Naiset pesevät hiuksensa, vahaavat vartalonsa, meikkaavat tuntikausia ja valitsevat hienon asun osoittaakseen, että heille ensimmäinen tapaaminen on tärkeä.

Ulkonäön eteen on tehty paljon työtä ja myös henkistä valmistautumista on todennäköisesti ollut paljon. Kun toinen henkilö on nähnyt kaiken tämän vaivan, miksi et osoittaisi arvostusta häntä kohtaan? Tämä ei ainoastaan anna treffikumppanillesi hyvää oloa, vaan se saa myös sinut tuntemaan olosi upeaksi. Tämä johtuu siitä, että kun astumme oman näkökulmamme ulkopuolelle ja katsomme kokonaisuutta, huomaamme, että maailma on meitä itseämme suurempi.

Kehu siis treffiseuraasi, ole hänelle mukava ja arvosta aidosti sitä, että saat viettää illan ihanan ihmisen kanssa. Vaikka siitä ei tulisikaan mitään, sinulla oli tilaisuus tavata uusi ihminen, oppia eri asioista ja ehkä jopa keskustella todella mielenkiintoisista aiheista hänen kanssaan.

Aktiivinen rooli

Kun on kyse romanttisista asioista, kuten ensitreffeistä ja treffiprofiilien luomisesta, yhteiskunta pyrkii kertomaan miehille, että se on tärkeä päivä naiselle eikä heille. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Miehetkin ovat ihmisiä joilla on tunteet, ja on täysin normaalia, että he ovat innoissaan ja haluavat osallistua romanttiseen toimintaan.

Tästä huolimatta ensitreffeistä huolehtiminen tarkoittaa aktiivista osallistumista tulevaisuutesi suunnitteluun. Sinun pitäisi aina saada päättää kenet haluat kumppaniksesi, ja valinta alkaa siitä hetkestä kun päätätte lähteä treffeille.

Olipa kyse sitten siitä, että puhutte yhteisistä toiveistanne ja yritätte selvittää sovitteko yhteen, tai että teillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, tai että valitsette yhdessä jonkin aktiviteetin – tärkeintä on, ettette ole passiivisia. Jos otat aktiivisen roolin alusta alkaen, on todennäköisempää, että päädyt terveeseen parisuhteeseen jonkun todella rakastamasi ihmisen kanssa.

Päätelmä

Kuten saatoit ymmärtää, miesten pitäisi välittää enemmän ensitreffeistä, koska kyse on myös heidän tulevaisuudestaan. Vaikka tavoitteesi saattaa olla vain pitää hauskaa treffien ajan, muista, että sinun on osoitettava kiinnostusta treffikumppaniasi kohtaan, jos haluat tavata häntä jatkossakin. Ensimmäisillä treffeillä tapahtuu taikoja, eikä henkinen poissaolo treffeiltä hyödytä ketään.

Vastaa