malelifestyle

Millainen on pelimies eli niin sanottu Player? Tässä yleisimmät merkit!

Tervehdys toverit!

Tällä viikolla ilmeni keskustelua siitä, millainen on niin sanottu playeri eli ”pelaaja”? Asiaan löytyy varmasti miljoonia eri määritelmiä, mutta päätin tehdä omani. Pelaaja voi olla mitä sukupuolta hyvänsä, mutta minä lähden nyt luomaan henkilökuvaa niin sanoitusta ”pelimies-playerista”.

Heti alkuun pitää erottaa termit naistenmies ja pelimies. Naistenmies on mies, joka saa naisia. Se, että saa paljon naisia, ei tarkoita sitä, että hänellä olisi pahat mielessä. Hän nyt vaan sattuu olemaan naisten mieleen, ja toki ottaa siitä ilon irti kuitenkin naisia kunnioittaen. Mutta millainen on sitten se kuuluisa, naisia pyörittävä pelimies? Tässä yleisimmät merkit:

On vain Se yksi ja ainoa

Pelimiehelle juuri Sinä olet aina se ruusuista kaunein ja ihanin maailman kukkakedolla. Kaikki sinussa on täydellistä, eikä hän ikinä ole tavannut moista. Hän saa sinut tuntemaan, että olet erikoinen, termin kaikessa positiivisessa merkityksessä.

Mutta mikäs tässä on sitten vikana, positiiviset sanathan ovat mukavaa kuultavaa, eikö? Ikävä osuus on se, että usein nämä sulosoinnut pääsevät ilmoille sanatarkastikin jonkun toisenkin ruusuista kauneimman korvaan, mahdollisesti saman tai päivän aikana.

”Kerro lisää!”

Pelimies osaa yleensä käyttäytyä, olla hurmaava ja sosiaalisesti älykäs. Hän saa sinut uskomaan, että häntä ihan oikeasti kiinnostaa opintojesi käänteet tai vaihto-oppilasvuotesi Meksikossa. Pelimies on mestari teeskentelemään kiinnostunutta.

Kiinnostuneen teeskenteleminen kuuluu toki hyviin käytöstapoihin tarpeen vaatiessa. Pelimies tekee sen kuitenkin ammattilaistasolla. Playeri kyselee pienen pieniäkin yksityiskohtia kertomistasi asioista ja päähäsi saattaa livahtaa ajatus: ”Wow, miten sitä kiinnostaa noin paljon, ei kukaan ole minulta ennen noin paljoa kysellyt!”

Nöyrä ja vaatimaton?

Hän osaa olla pröystäilemättä rahoillaan, jos sellaista sattuu löytymään, lainalla tai ilman. Hän tietää pröystäilyn olevan naisille paha TURN OFF, joten hän esittää vaatimatonta ja nöyrää.
Kuitenkin kotimatkalla, kun hän tietää takaraivossaan, että on saanut sinut ihastuksesta pyörryksiin, soi Audi TT:n ämyreistä ämyrit kaakossa Cheekin ”Kuka muu muka” ja onnistumisen luoma jumaluusmoodi on vallallaan.

Vaatimattomuus ja nöyryys oli ja meni. Hän on todistanut kykynsä, jälleen kerran, kjeh kjeh!

Haen Sinulle kuun taivaalta

Pelimies tietää ajankohdan, milloin kannattaa ruveta maalailemaan upeita mielikuvia yhteisistä matkoista Karibialle tai Kuubaan. Tottakai on ensiksi selvittänyt, millaiset matkakohteet ovat ihanan ruusun mieleen.
Romanttinen reissu Havannaan alkaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta ei hätää, niin se yleensä onkin.

Pelimies on nimittäin mielikuvitusbuukannut kyseisen viiden tähden resortin myös neljälle muulle ihastuttavalle leidille samalle viikonlopulle.Jopa pelimieheltä loppuisi tässä kohtaa sekä fyrkka, että kyky selitellä asiat parhain päin, mikäli matka toteutuisi.

”Voitsä lainaa sun puhelintas?”

Tämä lause on pelimiehelle pahin painajainen kesken treffien. Jos epäilet uutta treffikumppaniasi pelimieheksi, tee hänelle kyseinen ”luuritesti”. Sanotaanko vaikka, että sinulta on juuri päässyt ikävästi akku loppumaan ja olisi tärkeä puhelu soitettavana.

Jos naama valahtaa vaikeaksi ja joko et saa puhelinta lainaan, tai saat soittaa hänen luurillaan niukin naukin ja vaivoin, on syytä epäillä kyseessä olevan pelaaja.
Pelimiestä hirvittää, jos joku muista Tinder-matcheista laittaa JUURI SILLÄ SEKUNNILLA kiihkeän viestin, kun hän on juuri kertonut sinulle, kuinka ainutlaatuisen ihana ja vaimomatskua olet. Haluat olla palkinto, bonus ilman kierrätystä Tinderissä tai muissa palveluissa, etkä mikään kakkosvaihtoehto. 

”Sori, pakko siirtää tapaamista”

Pelimiehelle tulee usein yllättäviä peruutuksia treffienne ajankohdan suhteen. Yleensä ”duunijuttujen” tai parhaan frendin kriisin takia. Jos kysyt asiasta tarkemmin, vastaus on : ”En mä viiti sua sellaisella kuormittaa, älä murehdi näistä, kohta taas nähdään!”.

Kuten arvata saattaa, kyse ei ole aina duunijutuista ja harvalla kaverillakaan on kriisiä päällä ihan joka viikko, johon häntä tarvittaisiin kiivaasti.
Kyseessä on jälleen perustermi nimeltä tuplabuukkaus. Kahta naista on vaikeaa viedä yhtä aikaa treffeille, jos meinasi onnistua kummankin kanssa. Ja sehän pelimiehellä on pyhin pyrkimys.

Tyhjyyden täyttöä

Näin yleisesti ottaen pelimiehiä löytyy kahdenlaisia: Niitä, jotka täyttävät omaa tyhjyyttään todistamalla itselleen kyvykkyyttään naisten kanssa ja niitä, jotka eivät itsekään oikein tiedä mitä tekevät ja miksi, mutta naiset ovat vaan niin ihania. He antavat syliä ja turvaa, joita miesten maailmassa ei ole tarjolla.

Tyypin yksi pelimies nauttii siitä mitä tekee näennäisesti, mutta iltaisin yksin kattoa tuijottaessa ahdistaa. Tyypin kaksi pelimiestä ahdistaa jo pelkästään yksin olo itsensä kanssa ja on pakko viritellä jotain säpinää. Yhtä kaikki, taustalla on usein paljon haavoja ja täyttymättömiä tarpeita historiassa. Elämässä mikään ei ole mustavalkoista.

 

Oletko sinä törmännyt Pelimieheen? Miten tämä kohdallasi tuli ilmi ja miten toimit asian kanssa?

Ps. Joko luit yhden suosituimmista teksteistäni: Seitsemän merkkiä, miestä tiedät, että mies on kiinnostunut?

Kirjavinkki aiheeseen:

Naisen aivot, miehen aivot – Markus Heilig, 2019.

 

Rakkaudella,

Veli_K

10 thoughts on “Millainen on pelimies eli niin sanottu Player? Tässä yleisimmät merkit!

 1. Olen törmännyt kahteen. Ensinmäinen paljastui kun ystäväni kanssa kumpikin olimme tapailleet samaa miestä. Tuli sitten juttua tästä miehestä, ja siitä se sitten lähti avautumaan. Toinen paljastui kun törmäsin häneen kaupoilla. Oli menossa treffeille. Tunnistin naisen. Voisin kirjoittaa kirjan pelimiehen toimintatavoista. Sen verran mielenkiintoista materiaalia tuli kerättyä tapailtuani molempia useita kuukausia.

  1. Moikka ja kiitos kommentistasi!

   kertomasi perusteella kyseessä ei ole nyt ollut kovin taitavia Pelimiehiä, kerta näinkin ”helpolla” jäivät kiinni, ja toki parempi niin! Kirjoita ihmeessä, lupaan lukea!

   Voimaa viikkoosi! 🙂

   1. Kyllä nää taitavia olivat kun useita kuukausia onnistuivat valehtelemaan, vaikka epäilyksiä olikin. Pelimiehen taktiikka on syyttää naista ja epäillä tätä pelaamisesta. Dynamiikka kääntyy ja hämmentää kivasti pakkaa.

    1. Moikka!

     Tosiaan, mainitsemasi toimintamalli on usein hyvin hämäävä ja kääntää huomion omista hieman ”epäilyttävistä” toimista toiseen. Hämäystaktiikkana ilmeisesti ikävän toimiva, sitä kun haluaisi uskoa ihmisestä lähtökohtaisesti hyvää.
     Kaikenkaikkiaan jos deittailu tms. menee jatkuvaksi pelailuksi, ollaan mielestäni väärällä polulla, josta koituu harmia kaikille.

     Kiitos kommentistasi ja mukavaa loppuviikkoa!

 2. Olen törmännyt useaankin playeriin.

  Paras oli kyl tyyppi, joka yritti yli 30-vuotiaita ystäviä pyörittää… Mä oon jääkuningatar (lempinimi on ansaittu!) ja kaveri ei lämmennyt kehuillakaan. Kiitti kokemuksesta ja pyhästi lupas jättää ystävyydet rauhaan.

  1. Moikka!

   Kyseinen lempinimi on aina ehdottomasti ansaittu! Kiitos kommentistasi jääkuningatar, tästä sain jälleen yhden tarinan josta ammentaa näkökulmaa mahdollisesti jatkossa!

 3. On kyl pakko tulla lisäämään..

  Ei toikaan huono ollut. Ei missään nimessä. Mut kumpaa 30-vuotias nainen uskoo, ystäväänsä vai random miestä? Juu… Sitä ystäväänsä.

  Ja kokeili vähän liian stereotyyppisiä valeita. Kaverilla oli pokassa pitämistä, kun tää oli selittänyt miten mustasukkainen ja takertuva (ehkä.. Jos oisin nimen muistanut.. Tai sitten ei…) olin ollut jo ekoilla treffeillä (niin millä? Mä en koskaan löytänyt aikaa tuollaisille) ja miten mun ystävä on niin paljon tasapainoisempi, kauniimpi, herttaisempi yms.

  Pari kuukautta jaksoi, kumpikaan naisista ei menettänyt mitään. Jos siis aikaa ei lasketa. Mies tais menettää rahaa ja osan itseluottamuksestaan..

 4. Juu, olen törmännyt. Ikävä kyllä haarat pysyvät kiinni, jos en tunne miestä yhtään, tämä yleensä saa useimmat playerit vaihtamaan helpompaan saaliiseen. Yhden kanssa erehdyin tapailemaan, sulosanoja tuli ekat viikot ja sitten halauksella päättyneiden yö- treffien jälkeen meni kaksi päivää ennenkuin tämän miehen elämä yhtäkkiä romahti eikä hän voinut ”vetää minua alas mukanaan”. Yllättäen rahahuolista huolimatta parin viikon päästä näin kuvan hänestä festareilla toisen naisen kanssa. Yhden kanssa erehdyin parisuhteeseen ja muutin yhteen, hän kun ei ollut koskaan ollut kenenkään kanssa yhtä onnellinen, ja valitsi kaikista halukkaista ehdokkaista juuri minut. Pyöritti puolen valtakuntaa selän takana naapuri mukaan lukien. Pohjanoteeraus häneltä oli vehkeen kuvan lähettäminen anopilleen eli minun äidilleni, oli ilmeisesti liian tottunut saamaan naiset pauloihinsa, että unohti sen, mihin kannattaa vetää raja. Haukkui minut kaikille eron jälkeen, kolme vuotta myöhemmin yritti taas kepillä jäätä, kun ”minusta jäi kuitenkin niin hyvät muistot”. En tiedä, mikä minussa saa miehet käyttäytymään kuin en ansaitsisi parempaa. Nykyään kuitenkin mieluummin yksin kuin sulosanoja viljelevän huijarin kanssa, ne haistaa jo pitkältä ja niitä on ikävä kyllä paljon.

Vastaa