malelifestyle

Pienet asiat, joilla teet tyttöystäväsi onnelliseksi

Jos tyttöystäväsi on täydellinen sinulle, älä anna hänen karata käsistäsi. Hän on sinulle hyvin erityinen ja hänen täytyy tuntea se myös. Joten miten tehdä tyttöystäväsi onnelliseksi? Tyttöystäväsi onnelliseksi tekeminen ei aina edellytä suurta lompakkoa ja jos hän on todella rakastunut sinuun, kaikista pienimmätkin eleet merkitsevät hänelle enemmän kuin luulet.

Tyttöystäväsi tekee sinut hyvin onnelliseksi ja haluat tehdä hänelle samoin. Rakastat häntä ja haluat näyttää sen myös rakkaallesi. Listasimme muutamia asioita, joilla näyttää rakkautesi!

Näytä hänelle, että rakastat häntä

Voit aina kertoa, kuinka paljon rakastat tyttöystävääsi, mutta mitä jos näytät sen hänelle. Tunteista puhuminen voi tuntua vaikealta, mutta tunteiden näy ei tarkoita kahden tunnin monologia tai satojen eurojen arvoisia lahjoja.

Voit aloittaa vaikkapa kertomalla hänelle, kuinka paljon hänen läsnäolonsa merkitsee sinulle esim. jättämällä pieniä viestejä tai tuomalla välillä kukkia. Osoita hänelle hellyyttä esim. pitämällä kädestä kiinni tai halaamalla, kun hän ei odota sitä ja tietysti muista näyttää myös tunteesi makuuhuoneessa.

Monesti parit, jotka ovat olleet yhdessä pitkään, voivat kokea intiimin kanssakäymisen tuntuvan rutiinilta. Katkaise rutiinit ja lisää maustetta makuuhuoneeseen tilaamalla seksileluja tai seksikkäitä asuja. Voit kurkata esimerkiksi LoveBuddy-sivustolle, jossa on kattava valikoima leluja lakanoiden väliin. Voit yllättyä, miten paljon se voi merkitä ja miten paljon uusia tunteita suhteeseenne syntyy.

Hemmottele häntä

Riippumatta siitä, minkälainen tyttöystäväsi on, kaikki naiset rakastavat hemmottelua. He eivät aina kerro, kuinka paljon he kaipaavat jonkun hemmottelua, mutta se on yksi heidän salaisista toiveistaan. Hemmottele häntä tekemällä hänen lempiruokaa, hieronnalla tai siivoamalla. Aina ei hemmotteleminen tarkoita kylpylämatkoja tai koruja, pienet arjen asiat ajavat näiden yli helposti

Saa hänet nauramaan

Monilta naisilta kun kysytään, mikä on tärkeä ominaisuus miehessä, yhä useampi vastaa “hän saa minut nauramaan, hän tekee arjesta hauskaa”. Yksi ihanteellisen poikaystävän ominaisuuksia on tietää, miten saada tyttöystäväsi nauramaan. Jos pystyt jatkuvasti naurattamaan häntä, näet hänet onnellisempana suhteessa.

Kohtele häntä kunnioituksella

Naiset arvostavat miestä, joka osaa kohdella naisia oikein. Kohtele häntä kunnioittavasti ja kunnioita hänen näkemyksiään ja mielipiteitään. Ota hänet mukaan tärkeisiin päätöksiisi. Arvosta häntä ponnisteluista, joita hän tekee suhteenne eteen ja kiitä häntä pienistä asioista, joita hän tekee sinulle. Pieni kiitos sinulta tekee hänen päivänsä, naiset tuntevat olonsa erityiseksi, kun huomaat hänen ponnistelunsa ja arvostat häntä.

Soita hänelle usein

Yksi pieni, mutta merkittävä asia on olla häneen yhteydessä, vaikka ette ole samassa paikassa. Soita hänelle ja tarkista miten hän voi. Tämä saa hänet tuntemaan, että välität hänestä ja haluat tietää, että kaikki on hyvin. Toinen vaihtoehto on soittaa vain lyhyt puhelu ja kertoa, että rakastat häntä ja kaipaat häntä. Kumppanisi rakastavat näitä pieniä eleitä!

Jokainen meistä toivoo tuntevansa itsensä erityiseksi. Nämä pienet asiat eivät maksa sinulle paljoa, mutta ne voivat tuoda sinulle kaiken!

Vastaa